Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy míg egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy míg egy 40-50 éves nőnek egy "t@kony" egy 18-20 éves fiú, addig egy 40-50 éves férfinek elérhetetlen álom egy 18-20 éves lány?

Figyelt kérdés

Sőt sok esetben a 18-20 éves (de ennél fiatalabb) fiúk vágynak a "milfekre" addig a tini csajokat nem foglalkoztatják az "apukák"..

Igazságtalan egy felállás...

aug. 18. 14:03
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
0%
#10 ez van, ne irigykedj 🤣
aug. 18. 16:28
 12/42 anonim ***** válasza:
65%

Dehogy irigykedem. Én eleve fiatal vagyok, szóval könnyebben csajozok - felnőtt korú nőkkel. Na, szia.

aug. 18. 16:34
 13/42 anonim ***** válasza:

Pontosabban:

#11-nek ment az előbbi, #12-es válaszom

aug. 18. 16:34
 14/42 anonim ***** válasza:
55%
En meg olyan vagyok mint amit korabban emlitettek, fiatalos, jol karbantartott, szobal konnyen csajozok fiatal lanyokkal. Na szia 🤣
aug. 18. 16:35
 15/42 A kérdező kommentje:
Sejtettem hogy a kérdés a soha nem látott ellenpéldákat hirtelen idesűríti🤣
aug. 18. 16:38
 16/42 anonim ***** válasza:
51%

Még valami, 9-es:

Csak szeretnéd te, hogy 50 évesen tinikkel kefélj. Tipikus éhes disznó makkal álmodik helyzet.

Eleve undorító a helyzet, hogy lényegében gyerekekkel akarsz együtt lenni ennyi idősen.

A kérdés, és a Kérdező is undorító

Mit akarnak a 40-50 éves vénemberek iskolás lányoktól?

Amit az #1-es kommentben leírtam, az nem támogat olyan kapcsolatokat, amik már közelítenek a pedofíliához.

Na hello.

aug. 18. 16:39
 17/42 anonim ***** válasza:
65%

Dehogy vagy te olyan.

Akivel exem járt össze (egy ideig), az eleve egy nőcsábász volt, a faluból egy rakás nővel volt együtt. Amiből az következett, hogy alapvetően nem kislányokra vadászott, ahogy te meg a Kérdező akarsz.

Amikor egy 50-es manus kifejezetten tinikre vadászik, (akik 18 év alattiak!) az már közelít a pedofíliához.

Én fiatal vagyok, de csak felnőttkorúakkal ismerkedem.

Na, ennyit a témáról.

aug. 18. 16:46
 18/42 A kérdező kommentje:

16#

Miért is vagyok undorító, azért mert leírtam hogy erre vágynak de el nem érhető álom (hacsak nem milliárdos)?

Ezek tények.

Ahogy az is tény hogy a milfek nem vágynak erre a korosztályra a fiúk esetében, és az is tény hogy a fiúk viszont a "milfekre" igen...

aug. 18. 16:53
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit túlzó a kérdés, de sokakra igaz valóban. A legtöbb nő nem szereti lefelé az ekkora korkulonbseget, de személyesen is ismerek kiveteleket.

Nyilván a férfi oldal is túlzás. Nem mindenkinek az ilyen fiatalok az álmuk. Nekem sem (46F). És nem is mondanám elérhetetlennek ezt a korosztaly. Igaz, valóban csak egy kisebb részük nyitott erre.

aug. 18. 17:29
 20/42 anonim ***** válasza:
30%
Aki elkezd pedofilozni egy 18 éves nő kapcsán ott saját maga a pedofil állat csak másra vetíti ki ilyen tök más szituációban!
aug. 19. 01:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!