Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy míg egy 40-50 éves nőnek egy "t@kony" egy 18-20 éves fiú, addig egy 40-50 éves férfinek elérhetetlen álom egy 18-20 éves lány?
Sőt sok esetben a 18-20 éves (de ennél fiatalabb) fiúk vágynak a "milfekre" addig a tini csajokat nem foglalkoztatják az "apukák"..
Igazságtalan egy felállás...
Azért, mert a férfiak és a nők máshogy gondolkodnak.
A férfiakat a természet arra állította be, hogy minél fiatalabb nőkkel párosodjanak, mert a fiatalság a termékenység szimbóluma, ezért vonzódnak középkorú pasik is jóval fiatalabb csajokhoz (lásd: Amerikai szépség című film)
A nők esetében feltehetően arról van szó, hogy náluk nem a fiatalság az elsődleges vonzalomkapcsoló, hanem a magabiztosság, bátorság, biztonságérzet. Egy 18-20 éves srác ebből a szemszögből komolytalan, így érettebb férfiak iránt vonzódnak.
Még valami:
"addig a tini csajokat nem foglalkoztatják az "apukák".
Ó, dehogynem. 😅
Tudnék is rá példákat mondani.
Csakhát nyilván nem mindegy, hogy az "apuka" milyen. 😃
Egy fiatalos, magabiztos, érett férfi vonzó lehet egy 18 éves lánynak.
Egy lerobbant, mogorva, frusztrált pasi azonban senkinek sem kell.
1#
De akkor miért elterjedt a fiatal fiúk körében az "anyukák" iránti vonzódás, a szexuális tapasztalatnak nincs evolúciós magyarázata, vagy egyszerű amerikai pite divat?
3#
Én nem sok gimnazista lányt látok az utcán 45-50 éves pasikkal, és nem azért nem mert hihetem azt hogy az apja, hanem azért mert a testbeszéd bőven elárulja...
Nem is a 45-50 éves pasikra gondoltam. Azok (főleg Magyarorszàgon) rosszul néznek ki. A kortársaiknak sem kellenek, miért kellenének akkor egy gimbazista lánynak?
Inkább a 30-as korosztályra gondoltam, az is "apuka" korú már.
Kivételek persze vannak. A volt barátnőm 17 éves korában a haverja apjának (50-es manus) volt a szeretője. De azért az elég ritka, hogy egy ilyen korú pasi befűz egy gimis lányt. Megtörténhet, de ritka.
6#
Oké, de a kérdésben megvan adva hogy hány évesek az adott karakterek, arra irányult a kérdés...
Elég gáz, amikor egy 50-es pasi egy olyan lánnyal kefél, aki az unokája lehetne. Azért mindennek van határa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!