Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy míg egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy míg egy 40-50 éves nőnek egy "t@kony" egy 18-20 éves fiú, addig egy 40-50 éves férfinek elérhetetlen álom egy 18-20 éves lány?

Figyelt kérdés

Sőt sok esetben a 18-20 éves (de ennél fiatalabb) fiúk vágynak a "milfekre" addig a tini csajokat nem foglalkoztatják az "apukák"..

Igazságtalan egy felállás...

aug. 18. 14:03
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
68%

Azért, mert a férfiak és a nők máshogy gondolkodnak.

A férfiakat a természet arra állította be, hogy minél fiatalabb nőkkel párosodjanak, mert a fiatalság a termékenység szimbóluma, ezért vonzódnak középkorú pasik is jóval fiatalabb csajokhoz (lásd: Amerikai szépség című film)

A nők esetében feltehetően arról van szó, hogy náluk nem a fiatalság az elsődleges vonzalomkapcsoló, hanem a magabiztosság, bátorság, biztonságérzet. Egy 18-20 éves srác ebből a szemszögből komolytalan, így érettebb férfiak iránt vonzódnak.

aug. 18. 14:18
 2/42 anonim ***** válasza:
32%

Még valami.

Egy kis olvasnivaló:

[link]

aug. 18. 14:19
 3/42 anonim ***** válasza:
71%

Még valami:

"addig a tini csajokat nem foglalkoztatják az "apukák".

Ó, dehogynem. 😅

Tudnék is rá példákat mondani.

Csakhát nyilván nem mindegy, hogy az "apuka" milyen. 😃

Egy fiatalos, magabiztos, érett férfi vonzó lehet egy 18 éves lánynak.

Egy lerobbant, mogorva, frusztrált pasi azonban senkinek sem kell.

aug. 18. 14:24
 4/42 A kérdező kommentje:

1#

De akkor miért elterjedt a fiatal fiúk körében az "anyukák" iránti vonzódás, a szexuális tapasztalatnak nincs evolúciós magyarázata, vagy egyszerű amerikai pite divat?

aug. 18. 14:24
 5/42 A kérdező kommentje:

3#

Én nem sok gimnazista lányt látok az utcán 45-50 éves pasikkal, és nem azért nem mert hihetem azt hogy az apja, hanem azért mert a testbeszéd bőven elárulja...

aug. 18. 14:26
 6/42 anonim ***** válasza:
71%

Nem is a 45-50 éves pasikra gondoltam. Azok (főleg Magyarorszàgon) rosszul néznek ki. A kortársaiknak sem kellenek, miért kellenének akkor egy gimbazista lánynak?

Inkább a 30-as korosztályra gondoltam, az is "apuka" korú már.

Kivételek persze vannak. A volt barátnőm 17 éves korában a haverja apjának (50-es manus) volt a szeretője. De azért az elég ritka, hogy egy ilyen korú pasi befűz egy gimis lányt. Megtörténhet, de ritka.

aug. 18. 14:32
 7/42 A kérdező kommentje:

6#

Oké, de a kérdésben megvan adva hogy hány évesek az adott karakterek, arra irányult a kérdés...

aug. 18. 14:36
 8/42 anonim ***** válasza:
31%
Mekkora nagy fh.szs.g.
aug. 18. 14:58
 9/42 anonim ***** válasza:
0%
#6 nem rtka, nekem tobb ilyen koru szeretom is volt mar, nem is olan reg. Most is van. 56F
aug. 18. 16:08
 10/42 anonim ***** válasza:
58%

Elég gáz, amikor egy 50-es pasi egy olyan lánnyal kefél, aki az unokája lehetne. Azért mindennek van határa.

aug. 18. 16:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!