Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz fiú és szűz leány első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz fiú és szűz leány első szexe lehet kellemes élmény mindkettőjük számára?

Figyelt kérdés
Van valakinek ilyen tapasztalata?

aug. 17. 22:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%

#7 igen, maszti közben van hogy nekem is sikerül ennyi idő alatt letudni.

De a szex az más, ott egyáltalán nem kapkodok. Jó vagyok, most épp egyedülálló. Mit tagadjak? 😎

#5 volta.

aug. 18. 11:47
 12/14 gergelice16 ***** válasza:
100%
Jól teszitek, hogy nem kapkodjátok el. Manapság ez valamiért nagyon divatos ez, pedig ha nincsen teljesen megalapozva a kapcsolat, akkor életreszóló lelki sérüléseket lehet szerezni... És a legrosszabb, hogy ezzel valamiért az emberek nagy többsége nincs is tisztában... Még a tapasztaltaknak is érdemes erről tájékozódni!
aug. 18. 12:30
 13/14 anonim ***** válasza:
12%

#12 nem csak párkapcsolatban lehet jó a szex. Nem, az első sem. Szóval ezt pedig te jegyezd meg 😉

aug. 18. 12:35
 14/14 gergelice16 ***** válasza:
100%
#13 Ahogy látom, nem értetted meg, amit írtam. A testi rész persze hogy jó. Az emberek azért csalják meg a párjukat, mert az testileg jó, és mert valószínűleg vágynak rá. Én a lelki részéről beszélek. Hogy a szex mennyit árt a léleknek, ha csak az élvezetért műveled (mondjuk egy vadidegennel) . De simán lehet, hogy ezt te még nem fedezted fel magadon, vagy csak tagadásban élsz. Ha nekem nem hiszel, olvass utána neten, csomó cikk van erről...
aug. 18. 15:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!