Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz fiú és szűz leány első szexe lehet kellemes élmény mindkettőjük számára?
Egyszerűen nem kell tulzásba esni. Csak úgy, csak azt annyít csinálni, ameddig az tényleg kellemes, komfortzonán belül van.
Például ha valaki szégyenlősebb és egyenlőre jobban érezné ha csak részben vetközne le, akkor csinálják úgy.
#4 a korai magömlés nem a szüzesség hanem az akaratgyengeség, önzőség és nyomiság okán alakul ki. Én első aktusomat tovább bírtam mint a gumesz. Direkt le se írom hány perc lehetett , úgyse hinnék el.
Szóval igen, lehet jó az első is. Mármint az egymagában nagyon kevés hogy ne élvezzen el idő előtt a fiú. Lényeg hogy nem attól függ szüzek vagytok-e, hanem hogy mennyi igényesség, szexuális kultúra szorult veletek
Hetero férfi
Egyetértek #5-el.
Annyit tennék még hozzá, hogy normális, ha nem sikerül elsőre. Nálunk feleségemnek a legkisebb mozgás is nagyon fájdalmas volt, pedig nem kevés előjáték volt (ezt mai szemmel nézve mondom, nem az akkori szűz srác szemével). De én türelmes voltam, nem erőltettem semmit, és a 3-4. alkalomra sikerült. Ezek után egy ideig még fájt neki, de egyre kevésbé, ma már pedig egyáltalán nem.
Tehát azt tanácsolom neked, hogy legyél nagyon türelmes, és ez az alkalom ne a te vágyaid kielégítéséről szóljon, hanem csakis a lányról, mert neki ez sokkal nehezebb. Az már csak egy bónusz legyen, ha neked is jó.
7.
2-3 perc alatt csak azok élveznek el, akiknek fogalma nincs, milyen egy kemény, kitartó farokkal extázisba hozni egy nőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!