Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mit éreznek, ha aktus közben a pénisz veszít a keménységéből?
Figyelt kérdés
Ha az erekció mondjuk nem teljes, hanem csak részleges. Az elején, behatoláskot még mondjuk keményebb, de utána elkezd lankadni. Ez kellemetlen érzés vagy pszichológiailag kelt valami rossz benyomást? Vagy igazából inkább a férfi érzi magát rosszabbul, hogy nem tudott teljesíteni?ma 17:49
1/5 anonim válasza:
A nő részéről nem tudok de férfiként meg viselni ha lankadnék közbe az olyan meg alázó lenne de szerencsémre nem vagyok ilyen
F31
2/5 anonim válasza:
Nem kellemetlen érzés fizikálisan. Lelkileg rossz, mert ha nem tudom, hogy van vmilyen problémája a barátomnak, ami miatt most nem megy annyira, akkor automatikusan arra gondolok, hogy engem nem tart vonzónak. Ha többször előfordul, akkor az nagyon rossz érzés, és magamat hibáztatom.
3/5 anonim válasza:
Ha lankad szex közben nyilván érzem, hogy nem érzem.
Először magamat okoltam majd rájöttünk, hogy szervi oka van.
4/5 anonim válasza:
"nyilván érzem, hogy nem érzem" Hátra vinni és jól meg szopatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!