Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kor előrehaladtával enyhülhet a merev pénisz maximálisan elérhető keménysége?
Én lány vagyok és a fiúk lennének illetékesek ebben a kérdésben,de szerintem igen.
Például szerintem 60 év felett szexelni olyan lehet, mint kötéllel biliárdozni. :) 20/L
Igen erdekes,hogy errol pont egy lany akarja megmagyarazni,hogy hogy is van ez!
Mintha en tudnam milyen erzes menstrualni....
Szoval en 40 evesen is olyan kemeny vagyok mint a vidia!
Es mi a trukkje? Az ugyes es szexi no!
Annak fiatalon is penyvedt ha nincs elegge izgatva felizgatva!
Mint a mondas szol,nincs impotens ferfi csak bena no.....
# 4: Igen, lehet.
Bár nincs releváns tapasztalatom, csak negyvenes korosztályig, de ott én egyáltalán nem tapasztaltam semmiféle eltérést a merevedésben a fiatalabb korosztályhoz képest.
Természetesen lehetnek EGYÉNI merevedési zavarok, nem feltétlenül a kor miatt, sokkal inkább betegség tünete lehet.
Nyilvàn enyhül,pláne 40 felett...
Persze itt a 80 éves bàcsikàk is napont a szexelnek,és a nők sorban àllnak nàluk xd
A lánynak üzenem, hogy semmit sem tud a férfiakról. Ma a nők hüvelyszárazsága a múlté és ugyanez igaz a férfiak merevségére. Egy humor szerint ma már inkább az a gond, hogy a felálló farkú papa nem emlékszik rá, mit is akart, az Alzheimer miatt, arra ugyanis nincs olyan hatékony készítmény, A kérdezőnek: fizikai fáradtság, kevés alvás, cukorbetegség, szívbetegség okozhat fiatakori puhulást. A tesztoszteronszintet ellenőrizni kell. Alacsony vérnyomás gondot okozhat. Az agy ingerképző funkciója gyengülhet. Meg az a természeti törvény is áll, hogy amit nem használnak, az elsorvad.
Célszerű tisztában lenni önmagunkkal, valamint a minket érhető hatások következményeivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!