Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányokat zavarná a 10,5 cm-es...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányokat zavarná a 10,5 cm-es vékony erektált pénisz? Vagy ez nem számít?

Figyelt kérdés
2016. jún. 3. 11:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
45%

Engem zavarna. Nem tudnék tartós kapcsolatot elképzelni egy ekkora méretű férfival.

Előző barátomnak 17 cm volt. Most a kezembe vettem egy vonalzót és megnéztem rajta, hogy hol van a 10,5 és hol a 17. Engem zavarna.

21/L

2016. jún. 3. 11:15
 2/22 anonim ***** válasza:
12%
Igen zavarna, az nagyon kicsi.
2016. jún. 3. 11:18
 3/22 anonim ***** válasza:
12%

Van, akit igen, van, akit nem.

Engem speciel zavarna. Nem elvárás a nagy méret, de azért minimum átlagos péniszt tudok élvezni (mondjuk úgy 14-15 centitől felfelé).

2016. jún. 3. 11:20
 4/22 A kérdező kommentje:
Hogy milyen sok tág hüvelyű nő van itt...
2016. jún. 3. 11:25
 5/22 anonim ***** válasza:

nem tág, de ha megsem érzem akkor mit vársz? a másik meg a hossza.. sok fiunak az ujja hosszabb mint a te péniszed. most ezért kövezz meg mert te ezzel nem tudsz kielégiteni

és a nagyhoz vagyok szokva

szerintem keress egy szűz lányt annak biztos elég leszel

2016. jún. 3. 11:29
 6/22 anonim ***** válasza:

4:

Ez van. És ez nem csak az érzésről szól. Tudom pl hogy 12-14 centitől is el tud élvezni egy nő.

Tudod olyan is létezik, hogy esztétika. Szerinted melyik jobb érzés egy nőnek? Amikor rámarkol egy kézzel a férfi álló farkára és az eltűnik abban az egy kezében, vagy amikor még egy kéznél a fele-harmada-negyede is kivan, vagy két kéz kell a teljes "eltüntetéshez".

Ne kezdjünk el vitatkozni arról, hogy milyen méret képes pontosan kielégíteni egy nőt, mert nem csak erről van szó!

2016. jún. 3. 11:30
 7/22 anonim ***** válasza:
73%
Páromnak ekkora kb. és hatalmasakat élvezek tőle... Teljesen kitölt. Esztétikailag is imádom. 20/l
2016. jún. 3. 11:44
 8/22 anonim ***** válasza:

6-os.

Figyi, lenne egy kérdésem, neked mekkora melled van? Mert ha valaki arra fogja, hogy nem tudja vele kielégíteni, az "oké", mindenkinek más a hüvelye, de ez az érved elég szánalmas. Gondolom neked kő kemény D kosara melled van, és még véletlenül se akkora szúnyogcsípés, amit két ujj kitakar :) (Nekem amúgy a kis mellel semmi bajom, de ha te így állsz hozzá a dolgokhoz, akkor azért visszakérdezek:) )

2016. jún. 3. 12:01
 9/22 anonim ***** válasza:

# 4: Abszolút nem vagyok tág, sőt... (amúgy a pénisz hossza nem tudom, hogy függene össze a hüvely szűk, vagy tág voltával).

Elárulom, szűk hüvellyel is jobb érzés, amikor a párom maximálisan kitölt. Rá is tudok szorítani, és akkor sem mindegy, hogy milyen mértékben/mélységben tölt ki.

Nem nézek le senkit, amiért kisebb a mérete, de a saját igényszintemmel tisztában vagyok, és nem szívesen adok belőle lejjebb semmilyen téren (legyen szó szexuális, vagy nem szexuális vonatkozásokról).

Másnak meg más az igényszintje, ez teljesen "normális".

2016. jún. 3. 12:09
 10/22 anonim ***** válasza:
77%
Zavarna, nem szeretem az ilyen kis méretet.
2016. jún. 3. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!