Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokat zavarná a 10,5 cm-es vékony erektált pénisz? Vagy ez nem számít?
Engem zavarna. Nem tudnék tartós kapcsolatot elképzelni egy ekkora méretű férfival.
Előző barátomnak 17 cm volt. Most a kezembe vettem egy vonalzót és megnéztem rajta, hogy hol van a 10,5 és hol a 17. Engem zavarna.
21/L
Van, akit igen, van, akit nem.
Engem speciel zavarna. Nem elvárás a nagy méret, de azért minimum átlagos péniszt tudok élvezni (mondjuk úgy 14-15 centitől felfelé).
nem tág, de ha megsem érzem akkor mit vársz? a másik meg a hossza.. sok fiunak az ujja hosszabb mint a te péniszed. most ezért kövezz meg mert te ezzel nem tudsz kielégiteni
és a nagyhoz vagyok szokva
szerintem keress egy szűz lányt annak biztos elég leszel
4:
Ez van. És ez nem csak az érzésről szól. Tudom pl hogy 12-14 centitől is el tud élvezni egy nő.
Tudod olyan is létezik, hogy esztétika. Szerinted melyik jobb érzés egy nőnek? Amikor rámarkol egy kézzel a férfi álló farkára és az eltűnik abban az egy kezében, vagy amikor még egy kéznél a fele-harmada-negyede is kivan, vagy két kéz kell a teljes "eltüntetéshez".
Ne kezdjünk el vitatkozni arról, hogy milyen méret képes pontosan kielégíteni egy nőt, mert nem csak erről van szó!
6-os.
Figyi, lenne egy kérdésem, neked mekkora melled van? Mert ha valaki arra fogja, hogy nem tudja vele kielégíteni, az "oké", mindenkinek más a hüvelye, de ez az érved elég szánalmas. Gondolom neked kő kemény D kosara melled van, és még véletlenül se akkora szúnyogcsípés, amit két ujj kitakar :) (Nekem amúgy a kis mellel semmi bajom, de ha te így állsz hozzá a dolgokhoz, akkor azért visszakérdezek:) )
# 4: Abszolút nem vagyok tág, sőt... (amúgy a pénisz hossza nem tudom, hogy függene össze a hüvely szűk, vagy tág voltával).
Elárulom, szűk hüvellyel is jobb érzés, amikor a párom maximálisan kitölt. Rá is tudok szorítani, és akkor sem mindegy, hogy milyen mértékben/mélységben tölt ki.
Nem nézek le senkit, amiért kisebb a mérete, de a saját igényszintemmel tisztában vagyok, és nem szívesen adok belőle lejjebb semmilyen téren (legyen szó szexuális, vagy nem szexuális vonatkozásokról).
Másnak meg más az igényszintje, ez teljesen "normális".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!