16 évesen a 13 cm pénisz normális méret?
erektált állapotban 13 cm lankadtan pedig 8-9.
Lehet hülyén hangzik az egész dolog meg az is hogy egy 16 éves miért foglalkozik ezzel...ugye nem kell mondani milyen világban élünk és hát olvasgattam dolgokat meg mondta is nekem pár lány hogy 15 cm alatt minden farok már kicsi és nem elég semmire.
Ez engem nagyon zavar hogy akkor most én reménytelen vagyok? olvastam olyat hogy a vastagság fontosabb nekem 5 cm vastag nem tudom ezt sem hogy ez jó vagy vékony! kérlek írjatok normális választ mert ezt is végelkeseredésemben írtam ki. Akkor most reménytelen lennék? nőhet még a péniszem? előre is köszönöm a normális válaszokat.
Egyáltalán nem vagy reménytelen. A 15 cm-es átlagba beletartoznak azok is, akiknek nagyobb és azok is, akiknek kisebb a pénisze. Mivel a női hüvely hossza kb 10 centi, a 13 cm-es már elég ahhoz, hogy örömet okozz vele.
Szóval ne légy elkeseredve. Ha valaki szeretni fog, azt nem fogja érdekelni, hogy 2cm-el nagyobb-e vagy kisebb! És ne azokból a lányokból indulj ki, akiknek 16 évesen már akkora tapasztalata van, hogy dönteni tudjon, melyik a számára megfelelő méret. Velük van a baj, nem veled szerintem...
Egyébként ennyi idősen még nőhet is akár!
Én nagyon gyanitom,hogy ez nem ekkora fog maradni,lesz ez
még 15 is .Bőven benn vagy a kamasz korba,és talán még a nemi érésed sem fejeződött be.Már pedig eddig nőni is fog.
Nem az évek száma határozza ezt meg,mint azt sokan gondolják . A hereék nagysága ennél sokkal fontosabb,hisz
az termeli azokat a hormonokat ,ami igazából férfi is tesz
Csak a heréivel senki sem kérkedik ,mert azok eldugott helyen vannak .
14 évesen dugni uram atyám!!!!
T4igetoszt a mai k*rváknak !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!