Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiúk! Ez normális?

Fiúk! Ez normális?

Figyelt kérdés
Mikor merevedésem van, a péniszem kb 35 fokos szögben áll el a hasamtól. Szerintetek ez normális? Vízszintesre lenyomni meg nem is tudom, és így nem tudom hogy mi lesz majd ha együtt leszek egy lánnyal. Filmekben azt láttam hogy a férfiaknak a pénisze nagyjából vízszintes, kb 90 fokos szögben van a testhez képest. Légyszíves írjatok már hogy szerintetek ez normális?? Nektek mennyire "áll"? Egyébként 16 éves vagyok.

2013. szept. 8. 19:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez is teljesen normális.A merevedés a fontos,és nem az milyen szögben áll .Nem a merevedés erősségétől függ az állás.A has aljából kiínduló izom szalagok emelik,húzzák a megfelelő szögbe .Ugyan ezek az izom szalagok határozzák meg az egyenességét,avagy valamerre hajlását is .
2013. szept. 8. 19:24
 2/6 anonim ***** válasza:
29%
Nekem olyan amilyeneket a filmekben láttál. Sok fiúnak van ilyen problémája, hogy a cerka majdnem a hassal párhuzamosan "van". Jó lenne urológushoz fordulnod, ha az nem akkor valahogy boldogulnod kell a későbbiekben...:D
2013. szept. 8. 19:25
 3/6 anonim ***** válasza:

2 es ettől milyen gondja adódik ? Homályosítsál már fel ?

Majd eljön az az idő is ,mikor nem így fog állni .

2013. szept. 8. 19:42
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2013. szept. 8. 20:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Óvatosan bánj vele, ne nagyon feszegesd, mert akkor sérülést okozhatsz az izomban. Ha szégyenlős vagy elmenni urológushoz, keress egyet interneten, küldj egy képet róla. Ami hátrányos lehet, hogy nem tudsz mindenféle szexpozícióban szexelni, viszont pl a misszionárius póznak a mestere leszel, amit a lányok nagyon szeretnek.
2013. szept. 10. 12:43
 6/6 A kérdező kommentje:
ok:)
2013. szept. 10. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!