Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokat zavarná a 10,5 cm-es vékony erektált pénisz? Vagy ez nem számít?
8:
A férfiak szeretik a kis melleket is. Nézz már meg itt egy kérdést, amiben egy nő a kis melléről kérdez aggódva. 10-ből 9 férfi válaszoló azt írja, hogy ő imádja a kis melleket.
Maradjunk annyiban, hogy a nagy mell jó, de a kis mell sem rossz a férfiak szemében. Amíg egy lánynak szép arca és jó alakja van, addig a férfit nem fogja érdekelni hogy mekkora a melle. EZT ÉN IS TAPASZTALOM AZ ÉLETBEN. Szóval a mell és a farokméret így nem összehasonlítható. Főleg hogy a férfiak és a nők sem egyformák, más dolgokra vágynak a másik nemtől.
Pont ez a lényeg, amit te is írtál, hogy "Nekem amúgy a kis mellel semmi bajom". És ezzel hidd el rajtad kívül még 10-ből 9 férfi így van. Viszont a kis farokkal (10,5 cm) van gondja már a legtöbb nőnek.
11:
Úgy te agyatlan, hogy a kínai nők pinája a kínai férfiak farkához van szokva évtízezredek-százezredek óta. Tudjátok régen nem volt ilyen, hogy az emberek fél nap alatt át tudtak menni a földgolyó másik felére repülővel és az emberek teste a helyi emberekhez igazodott. Ezért vannak egyáltalán rasszok is, mert a fehérek, négerek vagy sárgák a százezer évek alatt különböző éghajlatokhoz igazodva változtak.
Amit itt Európában 18-19 cm, az Kínában 15 cm a sárga nők között. Ezért van az, hogyha elmennél Kínába te is férfiként, akkor képzeld hogy a fehér bőröddel, 180 cm vagy nagyobb magasságoddal és 15 cm vagy nagyobb farkaddal már alfahímnek számítanál külsőre. Mert a helyi nők máshoz vannak szokva.
Az meg normális, hogy mindenki a lehető legjobbat keresi magának. Ha ott lenne két belsőre ugyanolyan nő, akkor te is a szebbtől akarnál valamit, nem a csúnyábbtól.
Tehát ha egy nő nem éri be egy tényleg átlagon aluli mérettel, akkor az már r banc, vagy azért van mert tág...
Még véletlenül sem azért, mert tudja, hogy mit szeret, és szeretné jól érezni magát a párkapcsolatában. Nem arról van szó, hogy 20+ méretről ábrándoznánk, hanem egyszerűen van egy átlagos péniszméret, és ami alatta van, az a nők többségének kevéssé okoz élvezetet (ahogy a nagy mérettel is pontosan ez van).
Tudomásul kell venni, hogy az emberek többsége mindenben (nem csak péniszben) az átlagot preferálja. A férfiak sem az anorexiás, vagy kövér nőkhöz vonzódnak nagy általánosságban, hanem az átlagosakhoz.
Aki bármiben is eltér az átlagtól, annak tudomásul kell vennie, hogy nem mindenkinek felel meg. Van, akinek igen: őket kell megtalálnia, nem pedig elvárni, hogy a közízlés hozzá idomuljon, mert nem fog.
13:
Ez így van. Én sem azt írtam, hogy 18 cm legyen a minimum. 14-15 cm-es méretű férfiakkal is élveztem már szexet.
14: De, eltaláltad. A férfiak elfogadóbbak a női mellekkel, mint a nők a férfi farokmérettel. Most örülj a farkadnak, mint a majom, hogy ezt egy nő beismerte, de így van. Most hogy ezt megtudtad és beismertük, továbbléphetünk a szmájlizáson és a felsőbbrendűségi érzéseden, hogy ez miatt a férfiak mennyivel is jobb emberek mint a nők és beszélgethetünk tovább?
Ha van egy szép nő, de a mellei csak kb 2 bimbó a semmi közepén, azt könnyebben elfogadják a férfiak, mintha van egy jóképű férfi 10 centis farokkal.
Azt mondtam: A nőknek a farokméret jobban számít, mint a férfiaknak a mellméret.
Ha erre van bármi reakciód, meglátásod, hozzászólásod, akkor beszélgethetünk tovább. Ha nincs, akkor nem baj.
18#
Változtatni tényleg nem tudsz ezen, de több olyan női hozzászólást olvastam már ezen a fórumon is, akiknek a barátjának 12 cm körül volt, és boldog szexuális életük van. Lehet, nem mindenkinek lesz elég, de egész biztosan találsz olyat, akivel majd passzolsz ezen a téren is. Én drukkolok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!