Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szerintetek ezt milyen módon lehetne úgy megbeszélni, hogy ne bántsam meg vele?
A barátomnak valamennyire “görbe” a pénisze, ami egy természetes dolog. Viszont emiatt nekem a fordított lovagló, és a kutya póz sokkal élvezetesebbek, olyan szempontból, hogy így valahogy úgy helyezkedik bennem, hogy minden pont jó helyen van. Ezt nem tudom jobban leírni, de nyilván a misszit, lovaglót is szeretem, mert az pedig még intimebb dolog. Semmi bajom nincsen a farkával, szeretem, nagyon, minden paramétere szuper. De van ez a dolog, és bárhogy mondom neki, hogy én ezeket a pózokat élvezem igazán stimulálás szempontjából, ő szerinte ez csak indok, és közben nem szeretek a szemébe nézni, és hogy azt is kitalálom, hogy az ő farka a baj, meg minden. Engem bánt a helyzet, mert nem szeretném őt megbántani, de annyira jó érzés ez a két póz, és olyan nehéz sajnos kikönyörögnöm. Pedig így minimális csikló izgatással tud orgazmusom lenni, ha annyira fel vagyok izgulva, akkor az sem kell.
A fordított lovagló a legjobb, mert ott én irányíthatok, de persze az van a legritkábban, a kutyára még gyakrabban rá tudom venni, de azt sem sokáig, mert ő meg mindig misszionáriusban szeret elmenni, amit elfogadok, viszont ha én elélvezek, akkor kutyában ő is általában, amit nem szeret. 22N
Próbáltátok azt a pózt, amiben háton fekszel, a párod meg az oldalán, veled merőlegesen, és úgy dug? Az én barátomnak is görbe és úgy is nagyon jól stimulál sőt, úgy még a csiklómat is tudja a kezével.
Mi azt szoktuk, hogy egy menet alatt 2 póz van, az ő kedvence és az enyém (miután elmegyek, jön az ő kedvence) win-win
Ez egy tökkelütött pöts!
Nekem is lefelé görbe, és mindig is pont így éreztem én is, hogy a háttal lovagló, és a kutya pózok a legjobbak nekem, de sose akart egyik exem sem csak szemben lovagolni, vagy max ritkán kutyában, de inkább misszionáriusban…
Fel nem foghatom miért ilyen buták egyesek! :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!