Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként elítélendő lenne?
Figyelt kérdés
Fiatal lány vagyok (22), nem gondolom hogy csúnya lennék és az ertekrendem is rendben van.
Egy normális kapcsolat nem fér bele az életembe most.
Vannak nekem is szexuális igényeim de az elmúlt kalandjaimban orgazmusig egy pasi sem juttatott el. Amikor ő végzett, ott véget is ért az este..
Ciki lenne fizetne pasinak azért hogy végre kieleguljek?
aug. 16. 19:20
23/23 anonim válasza:
Nem elitélendő, de szerintem hülyeség! Biztos vagyok benne, hogy rengeteg pasi van/lenne akik kielégítenének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!