Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőként elítélendő lenne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként elítélendő lenne?

Figyelt kérdés

Fiatal lány vagyok (22), nem gondolom hogy csúnya lennék és az ertekrendem is rendben van.

Egy normális kapcsolat nem fér bele az életembe most.

Vannak nekem is szexuális igényeim de az elmúlt kalandjaimban orgazmusig egy pasi sem juttatott el. Amikor ő végzett, ott véget is ért az este..

Ciki lenne fizetne pasinak azért hogy végre kieleguljek?

aug. 16. 19:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
11%
Rosszul választasz. Igaz az első nem tart sokáig, de bírok egymás után hármat is...
aug. 16. 21:15
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

Keress olyat aki nem öt perces vagy több menetet bír.

Komolyan nem értem hogy nincs ilyen !

Nem azért de nekem az a bajom hogy nehezen megyek el és már kínos!

aug. 16. 21:47
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem elítélendő hanem hülyeség! Keress inkább egy barátság extrákkal kapcsolatot!
aug. 17. 10:24
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Az az elítélendő, hogy ilyen pasik vannak, akiket nem érdekli a másik, de a pina azért az jól jön...

Na, ezeknek kívánom, hogy a kezükön kívül sehova se dughassák be a szánalmas fa$zukat, mivel nem ér semmit.

aug. 17. 11:48
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
#14 Ironikus módon sok önző férfinak nem kell megelégedni a kezével, mert sok nő lefekszik velük :)
aug. 17. 11:57
 16/23 anonim ***** válasza:
28%
Ellenben akik hasonló hozzászólásokat írnak, azt csak azért teszik hogy jó színben tűnjenek fel, hátha egy nő szíve megesik rajtuk és végre puncihoz juthatnak. Mert egyértelmű hogy alig jutnak hozzá
aug. 17. 13:52
 17/23 anonim ***** válasza:

Biztos vannak ilyenek, de semmi ilyesmiben nem reménykedtem. Abban igazad van, hogy nem "jutok" puncihoz, de sosem csinálnám az "én jófiú vagyok, válassz engem inkább" baromságokat.

Másrészt, ami előző a kommentemet illeti. Nem kell messzire menned, csak olvasd el a kérdező leírását újra: önző fickók, akik le tudják varázsolni a bugyit a nőkről. Nem a tipikus "a nők mindig parasztokat választanak helyettem" jelenségre próbáltam utalni, hanem arra, hogy kívánságod nem fog teljesülni, mert sok ilyen férfi könnyen szedi fel a nőket. Ha az egyik dobja, mert önző, akkor ágyba visz majd egy másikat egy ürítésre.

A lényeg, hogy se nem beszólás, se nem önreklám akart lenni.

aug. 17. 14:42
 18/23 anonim ***** válasza:

Én vagyok a #14, a #16 választ nem én írtam.

És mielőtt bárki feltételezné rólam is, amit a #16 írt (ami hozzáteszem, sajnos létező jelenség), jelzem, hogy nő vagyok.

aug. 17. 14:51
 19/23 anonim ***** válasza:

Azt hittem mindkettőt te írtad, bár jelentősége nincs, abból a szempontból, hogy a válaszom a 16-osnak nem változtatnám.

Azt viszont elismerem, hogy a 15-ös kommentem félreérthető volt.

És ha megengedsz egy apró kötekedést: ha szigorúan nézzük, nem lényeges, hogy nőként írtál, mert leszbi is biszex nőktől is olvastam már "felejtsd el - ezeket - a pasikat, majd én megmutatom hogy kell csinálni" kommentféléket :D

Persze ha azt mondod, hogy 10 ilyen kommentből, maximum 1 nő, elhiszem :)

aug. 17. 15:25
 20/23 anonim ***** válasza:
64%

De jo lenne végre valaki akit nem zavar hogy lassan élvezek el és dughatnám szabadon.

f

aug. 18. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!