Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként elítélendő lenne?
Fiatal lány vagyok (22), nem gondolom hogy csúnya lennék és az ertekrendem is rendben van.
Egy normális kapcsolat nem fér bele az életembe most.
Vannak nekem is szexuális igényeim de az elmúlt kalandjaimban orgazmusig egy pasi sem juttatott el. Amikor ő végzett, ott véget is ért az este..
Ciki lenne fizetne pasinak azért hogy végre kieleguljek?
22 évesen, elvileg jó csajként, nem találsz olyat, aki élvezésig dugna? :D
Vagy, lehet veled nem oké valami (pszichésen, vagy biológiailag).
Nem, hülyeség, mert kereshetsz olyan szexpartnert, akinek durván, ellentmondást nem tűrően megmondod, hogy mindig ki kell elégítenie, akkor mehet a szexkapcsi és meg fogja tenni és odateszi magát. Csak ne ilyen gyökerekkel kezdj...
N
Cikinek nem mondanám a dolgot, elvégre az a ciki amit te annak tartasz, nem amit mások. Viszont szerintem a te megoldásod nem a prostituáltak lennének, hanem az, hogy 1. te alaposan felfedezd a saját tested és vágyaid, 2. találj olyan partnereket, akikkel ezt jól tudod kommunikálni, gyakorolni és sikeres lehetsz benne. A szex (többek között) gyakorlás kérdése.
Illetve nekem sok ismerősömnek (és egy ideje már nekem is) bizalom és intimitásfüggő, vagyis azzal megy jól, akit jól ismersz és akiben nagyon megbízol. Fogd fel lazán, élvezd a dolgot, és engedd el a megfelelni akarást. Ha kell akkor mondd a faszinak, hogy nyaljon, akkor ha pedig azt akarod hogy hagyjon, akkor lefelé.
Egyébként ha szexelsz, akkor a minimum a kölcsönösség, szóval ha a másik elmegy, akkor teljesen alapvető, hogy felajánlja, hogy máshogy segít neked. Az is lehet, hogy előtte kielégít az előjáték közben. (Viszonylag kevesen tudnak kizárólag hüvelyi orgazmust átélni, szóval esetleg izgassátok közben a csiklódat, vagy próbáljatok ki játékszereket extraként.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!