Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szerintetek mennyire igaz hogy 15cm közelébe sem ér egy 20-asnak?
10.
Dehát a 14-15cm teljesen rendben van.
#12 az ilyen betegségben szenvedőknek ezt hiába mondod, hogy átlagos meg rendben van stb.
Ez olyan mint egy 50 kg anorexiás lánynak is hiába mondod hogy sovány szerinte kövér disznó.
Az én agyamba is benne van hogy 16-17 alatt kicsi és jó szexre teljesen alkalmatlan az miatt a hiányzó 2 centi miatt. Ez van és kész. És azért sajnos a nők se nagyon cáfoltak erre rá.
Sok összetevős dolog de az ilyen kispénisz komplexusos betegeknél a hiányzó 5-10-20 milliméter az oka mindennek... és szentül hiszi legalábbis én mindenképp ha 2 centivel de akár ha csak 1 centivel nagyobb lenne a farkam akkor egy teljesen más ember lennék, lehetne kapcsolatom , szexeltem volna és normális életem lehetett volna.
Ezért elmebaj....
#14 mindenesetre az jó ha tudod, hogy ez a fejedben van. Van aki nem jut el eddig.
Mindenesetre innen is van hova tovább menni.
Aztán ha egyszer lesz eseteg csajod, rájössz, hogy sokkal nagyobb nehézségek is vannak két ember között.
#16 tekintsd úgy, hogy mintha ez egy játék lenne, és így indul. És gyere rá mit lehet innen tenni. Nézz körül, kzdj el dolgokat csinálni. De nem mondd azt hogy semmit nem lehet csinálni, minden lehetetlen. Mert az majd az lesz később a halállal most nem az.
Ne sértődj meg az életre, hogy nehéz. Senki nem ígérte neked, hogy könnyű játék lesz.
#17 innen semmit. 40 múltam szóval lényege sincs.
Nem az életre haragszok hanem a szüleimre az ócska genetikára és a lelki megnyomoritásra
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!