Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szerintetek mennyire igaz hogy 15cm közelébe sem ér egy 20-asnak?
Inkább választom a 15 centist, amivel intenzíven lehet szexelni, nem okoz fájdalmat, mint a 20 centit, amivel óvatoskodni kell.
N40
ezek már nagyon egyén függő kategóriák. nyilván a nagyobb izgalmasabb sok szempontból. viszont van akinek fájhat a nagyon nagy. viszont a kisebb könnyebben csúszik ki. a nagyobb látványra beindítóbb, de a kicsit meg mondjuk le lehet mélytorkozni. stb. ezen ne parázz már ha neked 15.
amúgy az is baromság amit valaki ír, hogy 5 centi nem nagy különbség itt. mert nagy. gondolj bele a 15 és a 10 közöttibe is. vagy a 10 és 5 közöttibe.
de 15tel nem kellene parázni semmin.
#1 azok akik komplexusosok, főleg kispénisz komplexusos, az nem hogy 5 centin de 5 milliméteren is agyal.
Nekem 14-15 cm és az általam hiányolt 2 centi miatt teljesen tönkre mentem mentálisan és ez miatt az életem is. Mivel ez egy mentális betegség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!