Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők szerintetek mennyire igaz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők szerintetek mennyire igaz hogy 15cm közelébe sem ér egy 20-asnak?

Figyelt kérdés
aug. 15. 19:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%
5 kib.szott centiméterről beszélünk ember. 5!!! Akadjatok már le erről... Akik a farkukat méregetik és a centiken aggódnak, szerintem mind b.zik. A saját farkuk és más férfiak farkának mérete jobban érdekli őket mint egy húsvér nő...
aug. 15. 20:03
 2/18 anonim ***** válasza:
95%
Ez hülyeség ! Nem kell 20 centisnek lenni
aug. 15. 20:04
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Állandóan ez a centizés egy pasimnak nem tudom hány centi volt még csak megtippelni sem tudom..
aug. 15. 20:05
 4/18 anonim ***** válasza:
94%

Inkább választom a 15 centist, amivel intenzíven lehet szexelni, nem okoz fájdalmat, mint a 20 centit, amivel óvatoskodni kell.

N40

aug. 15. 20:17
 5/18 anonim ***** válasza:
95%
Inkább vastag legyen köszi
aug. 15. 20:26
 6/18 anonim ***** válasza:
82%

ezek már nagyon egyén függő kategóriák. nyilván a nagyobb izgalmasabb sok szempontból. viszont van akinek fájhat a nagyon nagy. viszont a kisebb könnyebben csúszik ki. a nagyobb látványra beindítóbb, de a kicsit meg mondjuk le lehet mélytorkozni. stb. ezen ne parázz már ha neked 15.

amúgy az is baromság amit valaki ír, hogy 5 centi nem nagy különbség itt. mert nagy. gondolj bele a 15 és a 10 közöttibe is. vagy a 10 és 5 közöttibe.

de 15tel nem kellene parázni semmin.

aug. 15. 20:28
 7/18 anonim ***** válasza:
50%
Nekem akkor is a 20 centis tetszik.
aug. 15. 21:38
 8/18 anonim ***** válasza:
68%
Voltam már 22 centis benaval is meg 14 centis ügyessel ( nem kell rámirni köszönöm)
aug. 15. 21:46
 9/18 anonim ***** válasza:
Minimum 25 centis kell.
aug. 15. 23:11
 10/18 anonim ***** válasza:
54%

#1 azok akik komplexusosok, főleg kispénisz komplexusos, az nem hogy 5 centin de 5 milliméteren is agyal.

Nekem 14-15 cm és az általam hiányolt 2 centi miatt teljesen tönkre mentem mentálisan és ez miatt az életem is. Mivel ez egy mentális betegség.

aug. 15. 23:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!