Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan pasi, aki csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan pasi, aki csak azért nem néz meg nőt, hogy ne növelje tovább a csaj egoját?

Figyelt kérdés

#a nézését meg a járását
aug. 15. 12:32
 1/8 anonim ***** válasza:
jelen
aug. 15. 12:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, én is vagyok így egy csajjal.
aug. 15. 12:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Van ilyen igen. Szoktam 1-2 nővel.
aug. 15. 13:10
 4/8 StevenUp ***** válasza:
Persze. Egoboostot kapnak mástól szóval én nem foglalkozom velük. Mégis sokszor megtalálnak a hülyeségeikkel
aug. 15. 13:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Én azokat szoktam "ignorálni" akik láthatóan el vannak szállva saját maguktól. Akit látod, hogy azt nézi, hogy mennyire fogod megnézni, mennyire fogod csorgatni a nyálad rá. Ezeken pont olyan láthatóan átnézek, de úgy, hogy rapillantok, lássa, hogy láttam de rögtön el is fordulok mint akiben semmit nem láttam, nem volt érdemes ránézni vagy ha valami kevésbé szép nő van a közelben esetleg ő van más nővel akkor a másikat jól megnézem magamnak, lássa, hogy másik a jobb szerintem..
aug. 15. 16:07
 6/8 anonim ***** válasza:
#5 Ezt nagyon jól le írtad, én is ugyan erre törekszem ilyenkor. Viszont sokszor attól félek hogy az a kis pillantást is félre érti és azt hiszi tetszik 😂
aug. 15. 16:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért nem nézegetem nagyon a nagyon jó nőket, mert tuti labdába sem rúghatnék velük szembe.
aug. 15. 18:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Tű pontos leírás 5-ös!
aug. 15. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!