Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiaknak miért jó ha ráül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak miért jó ha ráül a csaj az arcára? Nem fullasztó? És a nőnek nem kényelmetlen?

Figyelt kérdés

A barátom erre vágyik,minimálisan már próbálkoztunk vele. A látvány izgat,de nekem kényelmetlen volt és attól féltem,hogy megfullad tőlem.

Ennek ellenére újra akarja.

Ez miért jó egy férfinek?

aug. 13. 19:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%

Azért annyi eszed legyen hogy nem teljes súlyoddal nehezedj rá.

Inkább úgy kellene mondani hogy oda tartja a csaj a punciját és úgy nyalja a férfi.

aug. 13. 19:54
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Miért nem kérdezed meg a pasid? Ja, mert te is az vagy, és csak erről fantáziálsz? Nyugi én is szoktam erről, de még nem találtam ilyen lányt... :-)
aug. 13. 20:00
 3/15 A kérdező kommentje:

1#-es természetesen nem nehezedtem rá. És pont azért is volt kényelmetlen,mert nem tudtam magam ellazítani. És mondtam,hogy jelezzen ha nem jó,de neki ez így tetszett.

2#-es tudom,hogy meglepő számodra,de a kérdés igaz. És meg is kérdeztem,erre annyi volt a válasz "nem tudom,csak tetszik".

aug. 13. 20:12
 4/15 anonim ***** válasza:
84%

Ha nyaltál már volna csajt, talàn jobban értenéd. Van benne egyfajta alárendeltség, de izgató, mert ott van fölötted egy punci, amit ízlelsz, szagolsz, esetleg spriccel is bele a szádba.. Plusz, kényelmes ez a póz annak, aki fekszik, mert csak feküdni kell, kevésbé fárasztó (kivéve, ha közben ujjazni is kell). Aki fent van, annak kicsit fárasztó lehet,de ha pl.ujjaznak közben (esetleg 2 helyen is), az mennyei lehet a megfelelő technikával.

Nőként írtam,de szerintem kb. a faszik is így vannak vele.

aug. 13. 20:21
 5/15 anonim ***** válasza:
81%
kell egy veszjel ha tenyleg fulladna, azon kivul biztos elvezi. Enis elveznem, mondjuk amiatt is mert eleg jol nyalok, es mellette a popsilyukat is kenyeztetem. Ha kell meg sztori vagy tanacs, irj :) 22F
aug. 13. 20:23
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
5. AZért 22 évesen te még nem sok tanácsot tudnál adni, főleg hogy te is csak élveznéd.
aug. 13. 20:55
 7/15 anonim ***** válasza:

Nem fog fulldokolni és megfulladni. Figyeljetek oda egymásra.

A férfinak tetszik a látvány, az, hogy a nő ennyire kitárulkozik neki.

aug. 13. 21:37
 8/15 A kérdező kommentje:
Ez az alárendelt dolog eddig még nem jutott eszembe. Köszönöm
aug. 13. 21:39
 9/15 anonim ***** válasza:
En ezt aktus utan szeretem, hogy meg nedvesebb, es kifolyik a sperma, kinyaltja velem
aug. 13. 21:40
 10/15 anonim ***** válasza:
48%

Mindenkit más izgat, van aki erre, más az análra, más a szabadtérre, más a lábakra stb. stb. izgul (szinte végtelen a lista). Ahogy zenében, ételben is rengeteg féle dolgot szeretnek az emberek.

Van pszichológiai oka, de nem kell otthon a pszichomókust játszani. Azt kell eldönteni, hogy amire a párod vágyik az neked belefér-e vagy sem. Ha igen, akkor tedd meg! Hidd el hálás lesz érte :)

A technikai részt meg leírták fent, ne a teljes súlyoddal nehezedj rá, ép csak annyira, hogy nyalni tudjon.

aug. 13. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!