Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért jó ha ráül a csaj az arcára? Nem fullasztó? És a nőnek nem kényelmetlen?
A barátom erre vágyik,minimálisan már próbálkoztunk vele. A látvány izgat,de nekem kényelmetlen volt és attól féltem,hogy megfullad tőlem.
Ennek ellenére újra akarja.
Ez miért jó egy férfinek?
Azért annyi eszed legyen hogy nem teljes súlyoddal nehezedj rá.
Inkább úgy kellene mondani hogy oda tartja a csaj a punciját és úgy nyalja a férfi.
1#-es természetesen nem nehezedtem rá. És pont azért is volt kényelmetlen,mert nem tudtam magam ellazítani. És mondtam,hogy jelezzen ha nem jó,de neki ez így tetszett.
2#-es tudom,hogy meglepő számodra,de a kérdés igaz. És meg is kérdeztem,erre annyi volt a válasz "nem tudom,csak tetszik".
Ha nyaltál már volna csajt, talàn jobban értenéd. Van benne egyfajta alárendeltség, de izgató, mert ott van fölötted egy punci, amit ízlelsz, szagolsz, esetleg spriccel is bele a szádba.. Plusz, kényelmes ez a póz annak, aki fekszik, mert csak feküdni kell, kevésbé fárasztó (kivéve, ha közben ujjazni is kell). Aki fent van, annak kicsit fárasztó lehet,de ha pl.ujjaznak közben (esetleg 2 helyen is), az mennyei lehet a megfelelő technikával.
Nőként írtam,de szerintem kb. a faszik is így vannak vele.
Nem fog fulldokolni és megfulladni. Figyeljetek oda egymásra.
A férfinak tetszik a látvány, az, hogy a nő ennyire kitárulkozik neki.
Mindenkit más izgat, van aki erre, más az análra, más a szabadtérre, más a lábakra stb. stb. izgul (szinte végtelen a lista). Ahogy zenében, ételben is rengeteg féle dolgot szeretnek az emberek.
Van pszichológiai oka, de nem kell otthon a pszichomókust játszani. Azt kell eldönteni, hogy amire a párod vágyik az neked belefér-e vagy sem. Ha igen, akkor tedd meg! Hidd el hálás lesz érte :)
A technikai részt meg leírták fent, ne a teljes súlyoddal nehezedj rá, ép csak annyira, hogy nyalni tudjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!