Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért jó ha ráül a csaj az arcára? Nem fullasztó? És a nőnek nem kényelmetlen?
Figyelt kérdés
A barátom erre vágyik,minimálisan már próbálkoztunk vele. A látvány izgat,de nekem kényelmetlen volt és attól féltem,hogy megfullad tőlem.
Ennek ellenére újra akarja.
Ez miért jó egy férfinek?
aug. 13. 19:49
11/15 anonim válasza:
Én 1* azt próbálnám ki, ha a nő a nagy talpát teszi az arcomra. Ugyanaz a szitu lényegében, mert a női dominancia van mindkét esetben benne, tehát ezért (is) izgató ez pár embernek.
12/15 anonim válasza:
Mert nincs jobb mint ha az ember arcába nyomnak egy puncit. Persze ez inkább vizuális és "játék" de élvezetes.
Én is imádok puncit ( és popsit ) nyalni ezért szeretem alkalmanként az arcra ülést is.
Exem engedte hogy én is ráüljek...
13/15 anonim válasza:
Élvezetes a kiszolgáltatottság, ahogy nő betakarja a puncijával és kényszeríti a férfit a nyalásra. Szinte megfolytja a puncijával.
14/15 anonim válasza:
Máshogy nem tudom kényelmesen kinyalni, emellett kiválóan lehet 69 is ebből.
Igen fuldoklom, ha 110-130kg ül rám, de máshogy tényleg nem tudok hozzáférni a számmal.
Vágyom arra, hogy rendszeresen kielégíthessem, elélveztethessem azokat a lányokat akik kedvesnek és jófejnek találnak és szükségük van rám.
15/15 Oldfire válasza:
Majd ha kijárod az óvodát, talán megérted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!