Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi volt a legextrémebb szerepjátéka szex terén? Akár pároddal, többesben, buliban stb. Csaj/pasi, kort írjatok.
Figyelt kérdés
Barátnőimmel beszélgettünk ilyenről és én bedobtam, hogyha 2-3 izmos pasi betörne hozzám és elrabolna az megmozgatná a fantáziám :).aug. 13. 22:17
1/9 anonim válasza:
Akkor látogass meg egy swingert, bár ott nem fognak elrabolni, sem kényszeríteni semmire de simán át tudod élni a többes szex örömeit :)
2/9 A kérdező kommentje:
Sima többes már volt :) .
aug. 13. 22:23
4/9 A kérdező kommentje:
3-s nem ertem a poenod, de rendben :)
aug. 13. 22:27
5/9 anonim válasza:
Annyira extrémnek nem mondanám, de ritka az a pasi a jó ütemben kapja el. Volt egy rendőr pasim, akinek egyszer felvettem a sapkáját. Ebből több ötlet is előjött.
6/9 anonim válasza:
En voltam chevbacca a pasim pedig han solo a legjobb barátja pedig java így toltuk szájba popsiba
7/9 A kérdező kommentje:
6-s, ez jo volt, jot nevettem :)
aug. 13. 22:53
8/9 Sz.Árpád válasza:
Orvosos szerepjáték. Én voltam a doki, a párom a nővérke, a baràtnője pedig a páciens. Nagyon izgi volt, főleg, hogy a baràtnője még sosem volt ilyen hasonló helyzetben sem.
9/9 anonim válasza:
Prostis cuccba öltöztetett a pasim és kirakott az utcán, hogy valaki szedjen fel és ő ezt nézhesse ahogy valaki megáll és igyekszik lebeszélni velem a dugást. Persze nem mentem el a pasival aki megállt,csak beszelgettem vele. Mikor beültem hozzá a kocsiba csak a nadrágon keresztül megfogtam a farkát,aztán pasim jött eljátszva a dühös férjet 😂😂😂 kiszedett a kocsiból és a parkolóban megdugott. De volt még pár hasonló ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!