Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek van igaza?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Mentem az utcán és jött velem szembe egy jó kis csaj. Mikor elment mellettem hátra fordultam és ezt mondtam: "Ó az a popsi cica"

Vissza fordultam és mentem volna tovább erre utánam jött és felpozott mondván ne zaklasam, ne nézegessem/méricskéljem és ne nevezem cicának. Mondom neki akkor minek öltöztél ki így? Erre mégegyszer felpofozott. Teszem hozzá most láttam életembe először és valószínűleg utoljára is.

aug. 12. 19:52
 1/10 NemFogodKitalálni ***** válasza:
96%
Eddig még buliban fogdostad meg a fenekét majd pofozott fel. Változott a szitu?
aug. 12. 19:54
 2/10 A kérdező kommentje:

Normális válaszokat kérek!

Nem vagyok troll

aug. 12. 19:55
 3/10 anonim ***** válasza:
48%
Az ilyet ma már nem díjazzák és ha még meg is fogtad volna a seggét az már tényleg zaklatás, amit manapság már komolyan vesznek. DE! Nincs joga felpofozni! Az még nem a jogos önvédelem kategória.
aug. 12. 19:56
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Jól tette.
aug. 12. 19:58
 5/10 anonim ***** válasza:
73%
Kinek van igaza? Nem tudom. Lehet, hogy csak kitaláltad az egészet, vagyis az egész nem igaz.
aug. 12. 19:59
 6/10 anonim ***** válasza:
47%
Mondjuk amit a csaj tett az is zaklatás plusz tettlegesség. Erre semmi joga nincsen attól, hogy valaki cicának nevezi. Én biztos szóltam volna neki, hogy még egyszer meglenditi a kezét akkor én is az enyémet.. Pedig nem verek nőt de azért verni sem hagyom magam.
aug. 12. 20:03
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Neki. Mondjuk hülyeség pofozkodni, csak mert könnyen visszaadhatják, de az tény,hogy ezzel lehúzod magad a klotyón bármelyik nő szemében. Aki így akar csajozni, az inkább recskázzon otthon, annak több értelme van. L.
aug. 12. 20:03
 8/10 anonim ***** válasza:
84%
Neki. Te meg egy suttyó paraszt vagy.
aug. 12. 20:13
 9/10 anonim ***** válasza:
62%

Mindketten lehetetlen alakok vagytok. Te udvarolni nem tudsz, ö pedig a plebs bókjait nem tudja értékelni/kezelni

35F

aug. 12. 20:14
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Neki, de a pofozás fölösleges volt. Bunkóság volt amit csináltál, és ezt nem díjazzák, már azt sem ha idegenként nézegeted az utcán a seggüket és még ha ki is jelented akkor pláne nem.
aug. 12. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!