Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valaki mondjon egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki mondjon egy olyan oldalt ami tényleg be is válik ilyen egyéjszakás kaland téren?

Figyelt kérdés

aug. 15. 10:40
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Nem a platformon múlik, hanem rajtad. 😏
aug. 15. 10:46
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Ha nő vagy, vagy extra vonzó pasi, akkor bármi, amúgy meg nincs egyszerű és gyors megoldás.
aug. 15. 10:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudsz csajozni haver akkor enged el. Nem neked való ez. Nincs az az oldal ahol a nők széttett lábakkal várnak. Vagyis van de az fizetős
aug. 15. 10:57
 4/9 anonim ***** válasza:
49%

gyakorikerdesek.hu

47/F

aug. 15. 11:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy fent is írják bro'. Ha nő lennél akkor csak szelektálnod kellene - igaz nem könnyű dolog, mert rengeteg a kamus, idióta, kritikán aluli figura.

Ha pasi vagy akkor meg nincs olyan ahol két kattintásra azonnal nők fognak bárkivel kefélni. Ha tudsz csajozni akkor meg bármelyik oldal bejöhet.

aug. 15. 11:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Pl ez az oldal, chat oldalak stb. Ha neked nem jön össze semmi, akkor általában nem a platform a hibás.
aug. 15. 11:39
 7/9 anonim ***** válasza:
72%

Ki akarna ingyen jótékonykodni bárkinek?

Mire föl feküdne le veletek bárki?

El kell menni szépen szolgáltatóhoz, kifizetni, és megkapjátok a pénzetekért, amit akartok.

Nem nulla befektetéssel profitálni, lúzerek...

aug. 15. 11:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem igazán érzem magam lúzernek, mert nem járok prostikhoz. Igaz, nekem van enélkül is szexuális életem.

Te egyébként fizetsz a szexért?

Vagy elvárod a partnertől, hogy pénzt adjon neked, ha lefekszel vele? 😯

aug. 15. 12:08
 9/9 anonim ***** válasza:

"Igaz, nekem van enélkül is szexuális életem."

Itt a kulcs. Akik itt vergődnek ilyen kérdésekkel, nekik meg nincs. Nem véletlenül.

"Te egyébként fizetsz a szexért?

Vagy elvárod a partnertől, hogy pénzt adjon neked, ha lefekszel vele? 😯"

Nyilván nem, de kapcsolatban élek, és az más, mint random nőtől a semmiért, 0 befektetésért szexet várni.

aug. 15. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!