Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki mondjon egy olyan oldalt ami tényleg be is válik ilyen egyéjszakás kaland téren?
Ahogy fent is írják bro'. Ha nő lennél akkor csak szelektálnod kellene - igaz nem könnyű dolog, mert rengeteg a kamus, idióta, kritikán aluli figura.
Ha pasi vagy akkor meg nincs olyan ahol két kattintásra azonnal nők fognak bárkivel kefélni. Ha tudsz csajozni akkor meg bármelyik oldal bejöhet.
Ki akarna ingyen jótékonykodni bárkinek?
Mire föl feküdne le veletek bárki?
El kell menni szépen szolgáltatóhoz, kifizetni, és megkapjátok a pénzetekért, amit akartok.
Nem nulla befektetéssel profitálni, lúzerek...
Nem igazán érzem magam lúzernek, mert nem járok prostikhoz. Igaz, nekem van enélkül is szexuális életem.
Te egyébként fizetsz a szexért?
Vagy elvárod a partnertől, hogy pénzt adjon neked, ha lefekszel vele? 😯
"Igaz, nekem van enélkül is szexuális életem."
Itt a kulcs. Akik itt vergődnek ilyen kérdésekkel, nekik meg nincs. Nem véletlenül.
"Te egyébként fizetsz a szexért?
Vagy elvárod a partnertől, hogy pénzt adjon neked, ha lefekszel vele? 😯"
Nyilván nem, de kapcsolatban élek, és az más, mint random nőtől a semmiért, 0 befektetésért szexet várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!