Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Beköptem a szeretőmet, letilto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beköptem a szeretőmet, letiltott. Nem írt semmit, azért mert még vissza akar jönni?

Figyelt kérdés

Nemreg szeretője lettem egy fiúnak, akinek van egy fiatal párja.

Mindketten a húszas éveik elején járnak,én a huszas éveim végén.

Két hét ismeretség után bekoptem a szeretőmet.

Elkuldtem minden bizonyítékot a csajnak.

Először azt írta hogy szóhoz sem jut,le van sokkolva.

Másnap már azt írta hogy felejtsem el a pasit mert ő az övé és sosem lesz az enyém.

A pasi engem letiltott amikor bekoptem.

Azóta whatsappon is írtam neki egy üzenetet.

Elolvasta és letiltott.

Egy szóval sem bántott, nem mondott el mindennek,nem írt semmit.

Ha már nem akarna látni soha többé, valószínűleg írna hogy hagyjam békén örökre, nemde?

Még 2 hétig van otthon ,aztan ismét a környékemen lesz.

Szerintetek vissza jön még hozzám?

aug. 15. 10:09
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
64%
Román gyerek...már írtál ki kérdést.Akkor is el lett ugatva hagyd bekeeeeen.
aug. 15. 21:12
 52/56 A kérdező kommentje:

Nem hagyom.

Az elobb is felhivtam rejtett szamon.

Fel is vette,de nem szoltam bele.

Csak hogy erezze a nő ha netan mellette van , hogy valaki az ejszaka kozepen keresi.

De mivel felvette ,valószínűleg nem alszanak együtt.

aug. 15. 23:22
 53/56 anonim ***** válasza:
87%
Te beteg vagy.
aug. 15. 23:35
 54/56 anonim ***** válasza:
83%
Ez zaklatás ,amit csinálsz az BTK.Bocsi de én fel foglak jelenteni,az IP-d látja a rendőrsèg...
aug. 16. 01:01
 55/56 anonim ***** válasza:
83%
Ennek mondhatod. Agya minz a csattógós lepkének.
aug. 16. 05:41
 56/56 anonim válasza:
0%

Nem lett volna semmi probléma, ha a férfi akkor kezd új nővel kapcsolatot ígérgetve fűt-fát, ha az előző le van zárva.

Egy kölcsönös tiszteleten és szereteten alapuló, ŐSZINTE kapcsolatban nem fordulnak elő ilyen tettek. Minden ballépésnek van egy kiváltó oka. Nem lehet tudni, hogy a férfi mivel láncolta magához a csajt érzelmileg.

Az igaz, hogy nem normális írni a férfi ismerősének, de ezt is be lehet látni és el lehet menni orvoshoz, viszont e defektes viselkedés mögött egy defektes férfi is áll. Ha az emberek őszinték lennének egymáshoz és ugyanolyan esélyeket adnának mindenkinek, s nem tennének ki senkit annak, hogy másik nő van mellette, úgy nem lennének ilyen tettek.

szept. 4. 19:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!