Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beköptem a szeretőmet, letiltott. Nem írt semmit, azért mert még vissza akar jönni?
Nemreg szeretője lettem egy fiúnak, akinek van egy fiatal párja.
Mindketten a húszas éveik elején járnak,én a huszas éveim végén.
Két hét ismeretség után bekoptem a szeretőmet.
Elkuldtem minden bizonyítékot a csajnak.
Először azt írta hogy szóhoz sem jut,le van sokkolva.
Másnap már azt írta hogy felejtsem el a pasit mert ő az övé és sosem lesz az enyém.
A pasi engem letiltott amikor bekoptem.
Azóta whatsappon is írtam neki egy üzenetet.
Elolvasta és letiltott.
Egy szóval sem bántott, nem mondott el mindennek,nem írt semmit.
Ha már nem akarna látni soha többé, valószínűleg írna hogy hagyjam békén örökre, nemde?
Még 2 hétig van otthon ,aztan ismét a környékemen lesz.
Szerintetek vissza jön még hozzám?
Amúgy nem hiszem hogy abszolút nem érez semmit irántam.
Nem az első férfi akivel dolgom volt.
De köztünk hihetetlen kémia van
Az első pillanattól fogva.
Hetekig járt utánam a parkba.
Sajnálom hogy így alakult.
23, azért nekem is jo volt . Nagyon is !
Úgyhogy nem banom.
Két tanulságot vonjatok le a storyból feleim.
1) Ha félrekúrtok akkor ne mondjátok azt a szeretőtöknek "mindjárt szakítok a feleségemmel". Nyíltan mondjátok meg a szeretőnek ez biz' csak szex lesz és semmi több. Csak akkor ígérjetek bármit is, ha tényleg úgy is gondoljátok.
2) Pszichopatába hajló, érzelemfüggő nővel még akkor se kezdjetek ha amúgy függetlenek vagytok!
Ezt nőként írom, hogy ritka gusztustalan ember vagy. Hogy lehet valaki ekkora aljadék? És még azt várod, hogy amikor visszamegy, akkor vígan-boldogan élitek a kis életeteket együtt? Örülj neki, hogy nem hordott el mindennek, hanem csak elolvasta és letiltott. Ebből látszik, hogy annak ellenére, hogy a nőjét megcsalta, mégis fényévekkel normálisabb ember, mint te. Tény, hogy a megcsaláshoz 2 (inkább 3) ember kell, de hogy lehet valaki ennyire nyomorult? Komolyan nem értem. Gusztustalan amit csinálsz/csináltál. Felejtsd el, hagyd őket élni.
Meg ilyet kijelenteni, hogy 1,5 hét után te szerelmes vagy, és nem tudsz nélküle élni? Szánalom, de tényleg…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!