Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet élvezetessé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet élvezetessé tenni egy férfi számára azt, ahogy kinyal?

Figyelt kérdés

Vagyis ha nem is élvezetessé, de nem kellemetlen élménnyé. Nyilván teljeskörű friss szőrtelenítés, gyantáztatni szoktam a saját kényelmem miatt, szóval nem szúr. Használok intim mosakodót, és egészséges is vagyok, szóval véleményem szerint nincs rossz íze/szaga (megkóstoltam🙈😅). Nyilván jó állapotú, tiszta, szexi fehérnemű. Ezen kívül mit lehet tenni? Mi az amit rossz, ha közben csinál a lány?

(Bármelyik oldal tanácsát szívesen fogadom. Nagyon izgulok.😄) 19L

aug. 14. 20:52
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Férfiken válaszolok:

1. Higiénia, egészség (főleg nuniban), áplotság (szőrtelenseg)

2. Lehetsz kicsit domináns. Odanyomod a fejét, ráülsz a szájára, nyalatod magad.

3. Visszajelzel. Tekered a csípőd, sóhajtozol, de parancsolhatsz is, dícsérheted is. Csúnya szavakkal is.

4. Segítesz picit neki. Csipővel, fejének iranyitásaval, verbálisan. Ez is izgató, mert a pasi azt erzi, most aztán nagyon jó.

5. Ha nem vagy nagyon csiklandós az orgazmusnál sem tolod el a fejét. Hatalmasat elvezel a szájába, had érezze a nyelvével a puncid remegését ;)

jan. 2. 21:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!