Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A mostani baratnommel hetvegen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mostani baratnommel hetvegen fekudtunk le es meg sosem jartam igy?

Figyelt kérdés
Amikor ki nyaltam egyszeruen annyira gyorsan elelvezett es hatalmas nyoges, elvezet volt meg remeges amit meg nem lattam es tapasztaltam, pedig mar egy jo par novel voltam. Az volt a szokatlan hogy ezutan o nem akart mar szexelni meg semmi, azt mondta ha igy kinyaljak es elelvez akkor utanna egy napig birja siman es utanna mar nincs semmi😅 valaki tapasztalt hasonlot?
aug. 12. 13:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Ki az a valaki ?
aug. 12. 13:44
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

Ki ilyen, ki olyan. Élvezés után pl nem kívánok már semmit se. Ettől függetlenül a másik kielégülése nagyon fontos. Szerintem.

N

aug. 12. 13:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Hány éves a csaj?
aug. 12. 14:03
 4/9 Furfangos Frigyes ***** válasza:
90%
Téged meg úgy hagyott??
aug. 12. 14:03
 5/9 NemFogodKitalálni ***** válasza:
87%

Na ez a legundorítóbb, amikor az egyik fél kielégül, majd ott hagyja a másikat, hogy “kezdj magaddal amit akarsz”. Legyen szó férfiról vagy nőről. Az ilyeneknek meg sem érdemelnék, hogy találjanak maguknak partnert. Az ilyen legyen el magával, és utána senkit sem kell kielégíteni, és otthagyni sem…

27N

aug. 12. 14:10
 6/9 anonim ***** válasza:
44%
Velem is pont ezt csinálta ez a csaj , te akkor még nem ismerted.
aug. 12. 14:18
 7/9 anonim ***** válasza:
37%

Semmi sem kényszer, és nem kéne hogy legyen elvárás. Majd legközelebb te következel. Mindenki más, ezen nem kéne meglepődni. Meg csak most ismerkedtek.

5.

Nem kell csak azért csinálni valamit mert a másik fel van izgulva. Ez 2 emberen múlik, ha az egyiknek nem esik jól akkor már nem működik.

aug. 12. 14:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen. Majd egymáshoz csiszolodtok. Egyébként a kérdésed erösen félrevezetö. "...baratnommel hetvegen fekudtunk le...", mert ezek szerint nem feküdtetek le:-), csak kinyaltad.
aug. 12. 19:41
 9/9 anonim ***** válasza:

Ismerek olyat akiknél valamiért hasonló dolog van.

A férfi mindig valamire hivatkozik, hogy nem, a nő elfogad mert kénytelen. Hogy mit gondolnak a felek passz mert csak ismerőstől hallottam

aug. 13. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!