Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy szexben arra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy szexben arra gondolok, hogy a barátnõmmel malacok vagyunk akik párosodnak?

Figyelt kérdés

Alapvetõen mindig felizgultam arra, ha egy lány nagyon testi és kívánja a szexet. Ugyanakkor a a vallásos szüleim hatására ezt egy rossz dologgal párosítottam össze.

Miközben élvezzük a szexet arra gondolok, hogy ez "malackodás" és egy "jó" értelemben undorító, hogy ennyire felizgulunk egymásra és ennyire kívánjuk egymást.

Amolyan tisztátalan viselkedésnek gondolom. És éppen ettõl olyan vonzó.

Ráadásul az is izgatna ha ilyen roleplay is belemenne, tehàt például röfögne egyet az élvezetében. De erre nem merem megkérni, mert nagyon gáznak tartom.

Ez sértheti késõbb a kapcsolatunkat, vagy "kinövöm" majd? Illetve tehetek e azért, hogy kinõljem?

2023. aug. 31. 15:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld azt inkább, hogy kapibarák vagytok.
2023. aug. 31. 15:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én kutyának gondolom magunkat, előtte pl kutyakozmetikába küldöm az asszonyt, és a szex alatt kéjes vonyitással jelezzük egymásnak,hogy most éppen nagyon jó... aztán a szex után, miután befaltam egy minőségi kutyakonzervet, négykézláb járkálva körbehuggyozom a francia ágyat, jelezvén, hogy ez itt az én territóriumom...🤣
2023. aug. 31. 15:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem normális, ezt te is tudod. De akkor minek kérdezed?🤔
2023. aug. 31. 16:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor helytálló a kép, ha hosszú, spirál alakban megtekeredett péniszed van, és röfögsz miközben a hátadat vakarják.
2023. aug. 31. 16:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt szokták mondani h a szex az mocskos

De csak ha jól csinálják

N

2023. aug. 31. 16:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem normális, de igazából senkinek sem ártasz vele. A valláskárosodás tud ilyet okozni, a szexuális vágy kicsit eltorzulva tör a felszínre. Te még szerencsés típus vagy ezzel a férissel (ez egy speciális terelés, elvonatkoztatás ami kondícionálódott benned), a papoknál az elfojtás sokszor pedofília, a ministránsfiúk zaklatásának formájában jelenik meg.
2023. aug. 31. 18:21
 7/8 anonim ***** válasza:
53%

A barátnődet azért ne avasd be. Maradjon fantázia.

Senkinek nem ártasz vele.

Magadnak sem.

Néha jobb nem őszintének lenni.

2023. aug. 31. 18:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Többféle világvallást jól ismerek, de egyik sem tanít olyat, hogy a szex, a szerelem tiltott, rossz dolog lenne. Éppen ellenkezőleg, a vallásos emberek igazi, őszinte szexre biztatnak. Csak az ostoba emberek gondolják, hogy a vallás szex ellenes. A természet, (Isten) az ember örömére adta a szexet, hogy boldogan szaporodjon a világon. Ha erős a hited, minden nap szexelj és sokat imádkozz.
2023. okt. 26. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!