Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vmsgy.Evi kérdése:
21/F vagyok, es 0-24-ben szexelnék a baratnommel. (?)
Figyelt kérdés
Annyira beindít hogy 3 mentet utan se faradok el.
Es egy nap 6x-10x is meg tudnam nyomni őt.
De ez mar nekem kellemetlen, felek hogy ő ezt unja vagy belefarad h ennyire beindulok miatta, es ennyiszer csinalnam vele. Igy inkabb max 1 nap 1x v 2x csinaljuk.
Szerintetek ez durva? Mert a baratnom igazabol sosem mondta es o is szivessen benne van tobb menetbe.
De neha szarul erzem magam es gazul hogy hogy lehetek ennyire perverz. Szerintetek ez gaz?
2024. ápr. 7. 01:02
2/10 anonim válasza:
Ha őt nem zavarja akkor semmi akadálya a dolognak
3/10 anonim 

válasza:

Arról miért nincs szó, hogy őt hányszor elégíted ki eközben? Sokat tud ám segíteni abban, hogy neki is kedve legyen hozzá 😉
4/10 anonim 

válasza:

Bárcsak az én fiúm is ilyen lenne.
6/10 anonim 

válasza:

Külön vicces, hogy a kérdező felhasználóneve Evi, vagy Évi.
7/10 anonim 

válasza:

Nem csoda; tavasz van, parzasi idoszak
8/10 anonim 

válasza:

Egy kérdésem van: szeretnél-e 60 éves korodban is legalább hetente 1x szexelni??? 74/f(?)
9/10 anonim 

válasza:

Ezek csak hormonok.
Kicsi vagy még.
Majd felnősz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!