Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyutalvas a baratnommel! Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyutalvas a baratnommel! Mit tegyek, hogy NE alljon fel?

Figyelt kérdés
Csak egyut szeretnenk aludni, nem szexelni

2018. szept. 7. 00:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
Miért baj ha feláll? 🤔
2018. szept. 7. 00:10
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem akarom, hogy kellemetlen legyen a helyzet
2018. szept. 7. 00:12
 3/16 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem egyáltalán nem kellemetlen. Az sokkal kellemetlenebb, ha nem tudjátok kezelni a helyzetet. Attól, hogy feláll még nem kell bedugni sehova...és mivan ha barátnődnek jólesik, mert dícséretnek veszi? 😊 Hidd el nem gáz
2018. szept. 7. 00:16
 4/16 A kérdező kommentje:
Hogy kellene kezelnem a helyzetet?😅
2018. szept. 7. 00:16
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen természetesen...mivel ez teljesen természetes. 😀 Amúgy sem tudsz szerintem ellene mit tenni.
2018. szept. 7. 00:19
 6/16 A kérdező kommentje:
Elnezest kellene kernem, vagy valami?😅
2018. szept. 7. 00:20
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan nem 😀 max poénosan mondhatod, hogy bocsi, ez van. De ne sajnálkozz és bocsánatért esedezz az nagyon férfiatlan. A legjobb, ha előtte közlöd vele, hogy ne lepődj meg ha majd feláll...
2018. szept. 7. 00:22
 8/16 A kérdező kommentje:
Kösziii! Ment a zöld kéz
2018. szept. 7. 00:23
 9/16 anonim ***** válasza:
96%
Az lenne gáz, ha nem állna fel rá.
2018. szept. 7. 00:45
 10/16 anonim ***** válasza:
54%

Nehéz lesz, mert voltam ilyen helyzetben :-D

Egy ideig rejtegeted mert egész éjjel feláll és tuti hogy előbb utóbb úgyis lebuksz miatta ugyanis érezni fogja ha véletlenül hozzád ér vagy valami.

Ne törődj vele, a barátnődnek biztos tetszeni fog hogy ilyen hatással van rád.

Ha mégsem bírod sokáig (mert én se bírtam ki) mondd neki hogy ki kell menned egyedül a mosdóba mielőtt lepihentek. Utána már tudsz valamit aludni is. :-)

2018. szept. 7. 03:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!