Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 17-18 cm-es pénisz valóban kicsi?
Engem már több nő is kiröhögött, megalázott, meg olyat is mondtak, hogy nem is vagyok férfi tulajdonképpen.
Tényleg kicsinek számít?
5ös ha tényleg olyan nagy rutinod lenne tudnád, hogy nagyban függ az izgalmi állapottól is a méret. Ha a férfi nincs annyira felizgulva, mert fáradt, nincs kedve akkor simán lehet 17cm. Ha pedig nagyon van kedve sima a 18cm.
Látszik nincs farkad csak centid:)
6
Nem állítottam, hogy nagy rutinom lenne, csak közöltem hány farkat mértem meg. Egyébként meg, ha egy 18cm-es fasz csak 17cm-re áll fel, attól az még 18cm, csak nem állt fel rendesen. Vicces, hogy ezt pont egy pasinak kell elmondani.
Bár az esetek többségében a "17-18cm" valójában csak 17cm, és magyarázzák a hülyeséget, hogy nem állt fel rendesen. Fel szokott állni rendesen. Csak kamuztok.
8 még is kérgedtél vele, hogy többször is mérted. Miért kéne 18-nak mondani, ezért mondják 17-18-nak mint ahogy én is. Ezt egy férfinek nem kell mondani, aki többet mond azt büszkeségből teszi.
Áll az rendesen 17-nél is, az esetek többségén inkabb 17, de igen is vannak olyan állapotok amikor 18. De te biztos jobban tudod 3 méréssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!