Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Balaton Sound-on (meg hasonló fesztiválokon) férfiatlan külsejű és kisfarkú pasiként valóban semmi keresnivalóm?
#1,#2 összegyúrva
Zene miatt mehetsz, csajozás miatt értelmetlen.
Bár látvány miatt is megéri és elöfordulhat olyan csoda is hogy egy matt részeg csaj véletlenül szóba áll veled...
Sose értettem, hogy lehet fesztiválon csajozni, ha megy a koncert, senki nem fogja otthagyni, mert a nagy hangzavarban a mellettem álló nőt meg tudom fűzni, ahogy kiabálok neki, hogy hallja, mit akarok, és ő meg indul velem. Még egy sörre se tudom meghívni, mert mire kimászunk a pultig, az is fél óra, meg minek mennénk ki a tömeg közepéről, ha épp koncert van. Amikor fesztiválon tudtam csajozni, az is a sátorrészen volt, de arra is nagyon kicsi volt az esély.
28F
Attól függ.
VIP bérlettel, pénzel, és egy közeli nyaralóval, simán végig kanolhatsz pár szukát.
Csajozni menj egyetemre. Beiratkozol valami kamu szakra akár levelezőn aztán ők is csapnak bulit itt ott.
Soundon csak fellengző gazdag beképzelt nők vannak Győr Móvár környékéről akik bár mocskosak de fesztiválon nem kapod meg őket
"Csajozni menj egyetemre. Beiratkozol valami kamu szakra akár levelezőn aztán ők is csapnak bulit itt ott."
Persze te aztán tudod. Majd pont az egyetemen - ahol a legnagyobbak a csajok igényei - fogok tudni alacsony, vékony, kisfarkú srácként éjjel-nappal kefélni a kollégiumban. Tapasztalat mondatja velem, mert voltam egyetemista és a közösségi rendezvényeken/programokon is ott sz**tak a fejemre a csajok ahol csak lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!