Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire valószínű hogy a Balaton Soundon találok 1 éjszakás kalandokat?
Lényegében azért mennék ki a soundra 2-3 napra,hogy 1 vagy több lánnyal egy éjszakás kapcsolatom legyen.
Kb 2 hete szakítottam barátnőmmel 2 év után,és a kapcsolatokból egyenlőre elegem van.
Ha amúgy is képes voltál a múltban is alkalmiakat összehozni és úgy általában értesz a nök nyelvén, tudod hogy kelts bennük vonzalmat, akkor van esélyed.
Ha sosem voltál egy nagy csajozós, akkor nincs. Ehhez sokkal többet kellene gyakorolni ezt, hogy összejöhessen, nem néhány napot.
kisordog: annak valoszinuleg nagyresze egy idoben tortent.
Az ilyen helyeken amugy nem kell csajt keresni, mert ok maguktol jonnek oda, engem is invitaltak mar, egy szal bugyiban. En mondjuk a mellukre tapadtam (bamultam), me'g azt is elfelejtettem, hova kellett volna menni, mert estere hivtak. :D Nem is lett belole semmi, de nem banom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!