Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 cm farok kicsinek számít?
#18 Egy férfinak lesz orgazmusa ba mekkora a barlang. Ahhoz nagyon durván ki kell tágulni, hogy ne legyen.
De viszont hatalmas plusz pont, hogy bevallod, hogy átlagtól nagyobb vagy lent. Ez nagyon ritka.
Értelemszerűen vannak tág, szűk és átlagos nők is, ahogy van kis, átlagos, nagy pénisz is. Ahogy a kámaszutra is írja, illetve azt is, hogy 1 eltérés áthidalható. Mondjuk szerintem nem midnen esetben. Lesz olyan tág nő, akinek sehogy nem lesz jó az átlagos pénisz.
Ezt már többször leírtam itt és máshol is. Az esetek 90 százalékában a nők tagadják, rendesen sértésnek veszik, kikelnek magukból, ha leírom, hogy ha nem jó nekik a 15 centis átlag pénisz (semmennyire, nem az van, hogy szimplán jobb a magyobb), akkor bizony tágabbak az átlagnál.
21
"Értelemszerűen vannak tág, szűk és átlagos nők is, ahogy van kis, átlagos, nagy pénisz is. Ahogy a kámaszutra is írja,..." Ezt én is szoktam írni. :) Pont így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!