Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány centi alatt számít egy pénisz kicsinek és vékonynak?
Figyelt kérdés
2022. máj. 16. 12:20
2/11 anonim válasza:
Szerintem olyan 12/3,5-től lefelé.
3/11 anonim válasza:
Az enyém 11-12, de vastag. Vajon elég az? :-/
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Tehát ha nekem 13.8 cm hosszú és olyan 3.7-3.8 cm a körmérete, akkor az inkább kicsi vagy inkább közepes?
2022. máj. 16. 12:38
6/11 anonim válasza:
13 és 3,5 alatt kicsit, vékony.
A tied rendben van.
7/11 anonim válasza:
Átlag méret.
A legtöbb férfinak átlagos mérete van, mégis mindig siránkoznak.
Eddig szinte csak átlag méretű partnereim voltak, és mindegyik ki tudott elégíteni.
8/11 anonim válasza:
Jaja. 13 még kicsi, de 13,1 már teljesen rendben van..... 😄😄😄
Az ilyen kommenteket nem kell ám elhinni!
Mi lenne ha megkérdeznéd a csajod?
Ja nincs? Akkor meg nem mindegy???
9/11 anonim válasza:
Mit bánnám én ha meg is csalna, csak lenne barátnőm. Olyan magányos vagyok. Miért ilyen kegyetlen az élet, hogy csak 11 centim van?! Nem tehetek róla mégis elítélnek. :(
10/11 anonim válasza:
A pasimnak kb 10-11cm, mégis imádom, mikor megcsinál akár kétszer is egy nap! A méret nem minden… a kémia a lényeg! Az illata, a testarányai, a mosolya, ahogy kényeztet a kezével, aztán jól megdug hevesen. Ne sirankozz, hanem keress megfelelő társat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!