Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 cm farok kicsinek számít?
10
Tény hogy egy farok szebben néz ki ha méretesebb. Sőt, jobban kitöltHET. Ezt én nem vitatom. De a méret önmagában azért kevés. Hiába van egy sorompó a lába között ha korán elmegy, vagy fel sem áll neki rendesen.
11
Tisztelettel kérlek, hogy tanulj meg értően olvasni.
10-es voltam
12
El van olvasva. Ettől még Nekem ez a véleményem. Részemről túl van tárgyalva. Keress nagyfszút. Egyébként meg nem járnak a nők mérőszalaggal a zsebükben. Legalábbis a partnereim nem jártak. Pont.
14
11-ben ezt írtad:
"Tény hogy egy farok szebben néz ki ha méretesebb."
- Ki beszélt arról, hogy mikor szebb egy pénisz?
"Sőt, jobban kitöltHET."
- Feltételeztem, hogy egy nagyobb pénisz vastagabb, mint egy hurkapálca, szóval jah, nem kitölthet, hanem kitölt.
"De a méret önmagában azért kevés. Hiába van egy sorompó a lába között ha korán elmegy, vagy fel sem áll neki rendesen."
- Továbbra is az a téma, hogy nekem (személy szerint nekem, nem a nőknek) egy méretesebb pénisz lenne jobb, ami rendesen működik.
17
Nem tudom... azért akárhány partnerem volt, mindnek volt rendes orgazmusa velem, szóval... szerintem nem barlang van alattam, hanem némileg nagyobb a hüvelyem, mint az átlagnak. Ez neked probléma?
19
Elég hülye ötlet. Aztán lesz valaki, akinek mondjuk 17 vagy 18 cm és ehhez arányosan vastag és ott leszek meglőve, hogy szűk leszek és fáj a szex.
Mellesleg gondolod, hogy olcsó és egyszerű műtét egy hüvely összeszűkítése?
És neked mi az olyan borzalmas abban, hogy nem vagyok szűk? Ettől neked rosszabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!