Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúként miért érdemes hazudnod...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúként miért érdemes hazudnod otthon a vágyaidról, a mennyiségről?

Figyelt kérdés

Ha nem élted ki magad miért mondasz mást? Ha kérdezik mennyi az annyi miért nem a frankót mondod? Miért titokként tartod meg magadnak inkább?

Csupa ilyet olvasok itt ezen az oldalon.

#kapcsolat #Vágyak ami nincs kielégítve
aug. 11. 06:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az prűdség ha valamit nem szeret?
aug. 12. 17:40
 12/16 A kérdező kommentje:
Ki mit nem szeret. Arra érttem, hogy a nőtől nem kap eleget, olyat, visszafogott, ezért a chatszex és stb. Így érthető?
aug. 12. 17:44
 13/16 anonim ***** válasza:

De nem ezt jelenti a prűd.

Nem lesz orrud valaki azért mert nem azt/úgy szereti vagy nem annyiszor mint a másik.

Ezt a dolgot egyébként se értem. Ha nem tudnak kommunikálni nincs értelme a kapcsolatnak.

aug. 12. 17:50
 14/16 A kérdező kommentje:
A sötétség oda át van. Nálam teljesen normális kifejezések hangotak el. Aki nem hajlandó arra a fajta szexre amire a a pasi mert számára ez teljesen idegen és stb, még beszélni se lehet vele róla az prűdnek titulálható. Nos. Vagy a férfi túl bonyolult vagy a nő masszivan elítéli azt amit nem igazán kellne. Vagy mi van?
aug. 12. 18:19
 15/16 anonim ***** válasza:

"A sötétség oda át van." Hamar eljutottál a sertegetésig.

Semmi köze nincs ennek a prűdséghez.

Pl. Nem vagyok hajlandó az análra akkor se ha a férfi erőlteti és beszélni akar erről. A nem az nem. Ha szeret a partner akkor tudomásul veszi és nem manipulál.

"vagy a nő masszivan elítéli azt amit nem igazán kellne."

Nincs olyan hogy "amit kellene vagy nem kellene." Te se szeretnél mindent és te se vágysz mindenre, ez teljesen normális.

Itt a lényeg a kommunikáció és megértés lenne.

aug. 12. 18:27
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem sértegettem. Közöltem. Nem rád ha nem tűnt volna fel. ;) A másik meg, hogy nem értek dolgokat. Más amit hiszek, tapasztaltam, és kiderül emberekről ahogy olvasok, hallgatok. Értelmetlennek tünő cselekvésekre gondolok. A kérdéseimban ott a válasz, hogy miért.
aug. 12. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!