Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúként miért érdemes hazudnod otthon a vágyaidról, a mennyiségről?
Ha nem élted ki magad miért mondasz mást? Ha kérdezik mennyi az annyi miért nem a frankót mondod? Miért titokként tartod meg magadnak inkább?
Csupa ilyet olvasok itt ezen az oldalon.
Egyrészt sajnos olyan a világunk, hogy az őszinteséget nem igazán jutalmazza.
Másrészt a kisgyerekkorból ered, amikor is az életed függ attól, hogy a felnőttek, azaz a szüleid, azaz a szeretteid szeressenek és felneveljenek.
Azaza, ha kisgyerekként elvszíted a szeretetüket, akkor kidobnak és te meg fogsz halni egyedül.....
És éppen emiatt a szeretteink elött kell titkolnunk a valódi vágyainkat az attól való félelem miatt, hogy neghogy elveszítsük a szeretetüket.
A felnövés, és az önmagunk vállalása lehet a megoldás :)
Mert a legtöbb ember már annak örül hogy talál nagan valakit, hisz nem sok lehetősége van válogatni.
Ha megmondják a vágyakat akkor lehet azzal elijesztik a partnert és egyedül maradnak.
Egy részét értem, a másik felét nem.
Szívás ha benne vagy egy olyanban amiben nem akarsz, de az is nem vagy benne. Azért mert ugye vagy van, de fura vagy nincs szex ugye így.
Na de a másik nem tud, nem is akar alkalmaszkodni? Csak a perverzió felvállalása az ami mennyiséget tud produkálni? Miért erőlködtök az mellett akivel nem lehet megélni?
Ez nem csak erről szól. Lehet minden más stimmel. Én bevallottam, hogy mással is szeretnék. Volt nagy balhé, de aztán rájött, hogy így is szeretem, és ő is engem. Már elfogadta. De ha másnak elmondom, hogy ez a helyzet, és csak barátság extrákkal kellene, akkor én vagyok a legnagyobb szemét. Pedig csak simán őszinte vagyok.
Mindegy is, itt úgyis le leszek hurrogva.
#7 kb senki nem fogadja el.
Igen lehet azért mert nem éltem ki magam, de lehet akkor is ilyen lennék. Ki tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!