Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg hű lehet maradni egy kismellű nő mellett?
Nekem nemcsak kicsi, hanem még “szottyadt” is. Szoptattam két gyereket, szóval meglátszik. A hasam is csíkos lett.
Egyébként nincs a testemmel gond, alapvetően maradtam a régi alakomnál, vékony derék plusz formás kerek fenék, arcom is szép, alapvetően fiatalabbnak is nézek ki 30-nál. A mellem viszont kritikán aluli. :( félek, hogy a férjem ezt meg fogja unni és szexuálisan nem leszek neki kielégítő…
Van okom aggódni?
Köszönöm.
Szerintem is hülye kérdés. Nem egy mell miatt fognak valakit "meg csalni" vagy nem meg csalni.
Viccen kivűl, érdekes lenne látni egy ilyen mellet amivel ennyire elégedetlen a tulajdonos.
1. Van két közös gyereketek. Az első után se az elhagyássql foglalkozott, hanem veled
2. Ha Te nem vagy kinékülve magaddal és lesz rá anyagi lehetőségetek, akkor csináltasd meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!