Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg hű lehet maradni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg hű lehet maradni egy kismellű nő mellett?

Figyelt kérdés

Nekem nemcsak kicsi, hanem még “szottyadt” is. Szoptattam két gyereket, szóval meglátszik. A hasam is csíkos lett.

Egyébként nincs a testemmel gond, alapvetően maradtam a régi alakomnál, vékony derék plusz formás kerek fenék, arcom is szép, alapvetően fiatalabbnak is nézek ki 30-nál. A mellem viszont kritikán aluli. :( félek, hogy a férjem ezt meg fogja unni és szexuálisan nem leszek neki kielégítő…

Van okom aggódni?

Köszönöm.

aug. 10. 22:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
36%
Normális férfi azért nem lép félre vagy hagyja el a nőjét, mert az miután életet adott a közös gyerekeiknek, nem néz ki pont ugyanúgy meztelenül, mint 20 évesen. Ehhez vagy az kell, hogy durván éretlen legyen fejben, vagy az, hogy ne szeressen.
aug. 10. 22:36
 12/29 Noren1989 ***** válasza:
0%
Úgy vagy te nő, ahogy én...
aug. 10. 22:39
 13/29 anonim ***** válasza:
0%
Exemnek sem voltak nagy mellei, mondtam neki mindig a magasságához pont jó(158cm)
aug. 10. 22:49
 14/29 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem is hülye kérdés. Nem egy mell miatt fognak valakit "meg csalni" vagy nem meg csalni.

Viccen kivűl, érdekes lenne látni egy ilyen mellet amivel ennyire elégedetlen a tulajdonos.

aug. 11. 00:15
 15/29 érdeklődő35 ***** válasza:
76%

1. Van két közös gyereketek. Az első után se az elhagyássql foglalkozott, hanem veled

2. Ha Te nem vagy kinékülve magaddal és lesz rá anyagi lehetőségetek, akkor csináltasd meg.

aug. 11. 00:44
 16/29 anonim ***** válasza:
29%
Nem irtam privit, de éppen az ilyen mellek izgatnak leginkább.
aug. 11. 01:18
 17/29 anonim ***** válasza:
Engem ne m izgatnak de már komolyan kiváncsi lettem rájuk :)
aug. 11. 04:39
 18/29 anonim ***** válasza:
69%
Ha igazán szeret, nincs okod aggódni.
aug. 11. 09:40
 19/29 anonim ***** válasza:
83%
Nem ettől lesznek hűtlenek az biztos.
aug. 11. 13:28
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem ad okot hűtlenségre. Ha ugyanúgy hagyod neki a szexet, kenyezteted akkor nem lesz gond. Szultel neki 2 gyereket ő is tudja hogy ez azért valtozasokkal jar a testeden
aug. 11. 15:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!