Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg hű lehet maradni egy kismellű nő mellett?
Nekem nemcsak kicsi, hanem még “szottyadt” is. Szoptattam két gyereket, szóval meglátszik. A hasam is csíkos lett.
Egyébként nincs a testemmel gond, alapvetően maradtam a régi alakomnál, vékony derék plusz formás kerek fenék, arcom is szép, alapvetően fiatalabbnak is nézek ki 30-nál. A mellem viszont kritikán aluli. :( félek, hogy a férjem ezt meg fogja unni és szexuálisan nem leszek neki kielégítő…
Van okom aggódni?
Köszönöm.
Nem ezen fog múlni. És ha igen akkor ne bánd szexre bármikor találsz pasit sokat szeretik az ilyen cicit.
Aki pedig igazi társad lesz azt nem fogja érdekelni
Mert jobb lenne, ha hasamon lógna szottyadtan? Ezt legalább valamennyire tudom majd sporttal korrigálni…
Hát megbeszéltük, hogyha jól fog keresni és nagyon sok felesleges pénzünk lesz (addig álljak fél lábon), akkor kifizeti nekem a plasztikát. :D de egyébként nem fontos neki
Már megbocsáss kérdező, de látatlanban ennyi alapján azt kell mondjam nem a melleiddel van a fő baj, hanem a hozzállással.
Kicsinek gondolom a gyerekek előtt is kicsik voltak, ha a férjednek mégis bejöttél, akkor ahogy írták is neked, nem azon fog múlni. Az, hogy az itt válaszolóknak mi számít irreleváns. Semmivel sem vagy előrébb, ha leírom hogy nekem a formás popsi sokkal izgatóbb a melleknél, hisz nem velem, velünk vagy párkapcsolatban, hanem a férjeddel, az számít ami neki fontos. De gondolom a külsőségek mellett belülről is van benned sok minden, amit szeret, szóval hajrá, légy olyan mint korábban, és csak pozitívan. A sport persze ettől függetlenül is hasznos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!