Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti nem fáradtok el szex közben?
En is elfaradok egy idö utan, 31 vagyok.
Olyan 10 perc utan mar tud faraszto lenni
3as
De melyik nő bírja órákig? És te edzesz, vagy hogy bírod ennyi ideig fizikailag? Abba már bele se megyek, hogyan van merevedésed órákon keresztül.
"A nő sokáig bírja ha nem felül van"
Barátnőm, ha elmegy 2-3-szor, nagyon érzékeny lesz a csiklója, és kellemetlen neki folytatni. Ha mégis kierőltetjük, akkor már nem nedvesedik rendesen, és nem jó. Amúgy ez 15 perc alatt megvan max, sokszor még az orgazmus közelében sem vagyok, és szájjal fejez be inkább. De ezalatt a 15 perc alatt lefáradok rendesen fizikailag.
"Illetve kell a "mind-setting" is."
Nálam ezek nem működnek. Ha érzem, hogy elfáradok, akkor hiába settelen akárhogy az agyam. Illetve régebben nem az volt a gond, hogy elfáradtam,hanem hogy hamar elélveztem. Ott is mindig mondták, hogy fejben dől el, hát nem. Az oldotta meg a dolgot, hogy hosszútávú kapcsolatban összeszoktunk a párommal, és nem vagyok már 20 éves, több inger kell, hogy elmenjek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!