Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ti nem fáradtok el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti nem fáradtok el szex közben?

Figyelt kérdés
Mert én sokszor úgy érzem, hogy igen. Nem vagyok egy nagyon sportos alkat, de súlyfelesleg nincs rajtam. Tény, hogy irodai munkát végzek, de rendszeresen szoktam fizikai melót is végezni otthon, én úgy gondolom, egész jó az állóképességem, bírok túrázni, mászni, biciklizni, stb. Mégis mikor szexelünk a barátnőmmel, és úgy rendesen nekilendülünk (tempósan szeretjük), már ilyen 5 perc után érzem, hogy jó lenne pihenni picit. Lehet azért is van, mert mikor nagyon felizgulok, az is elviszi az energiám. Főleg kutyapózban, mikor kell toljam lendületesen, az nagyon kimerít. Sokszor alig várom már, hogy kiterüljek, és lovagoljon meg ő, vagy csinálja a szájával tovább. Nektek hogy megy ez a dolog? Tudom, többet kéne edzeni, meg ilyenek, de nincs olyan, aki edzés nélkül sem fárad el? 30F

aug. 10. 13:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

En is elfaradok egy idö utan, 31 vagyok.

Olyan 10 perc utan mar tud faraszto lenni

aug. 10. 13:54
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Raadasul bbaratnöm 20 eves es eleg sokat igenyli 😄
aug. 10. 13:55
 3/10 anonim ***** válasza:
60%
Én órákig bírom, kis szünetekkel
aug. 10. 14:03
 4/10 A kérdező kommentje:

3as

De melyik nő bírja órákig? És te edzesz, vagy hogy bírod ennyi ideig fizikailag? Abba már bele se megyek, hogyan van merevedésed órákon keresztül.

aug. 10. 14:09
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
#4 Visszatartott orgazmus, fitt test. A nő sokáig bírja ha nem felül van
aug. 10. 14:11
 6/10 anonim ***** válasza:
61%
Illetve kell a "mind-setting" is. Szerencsésnek érzem magam hogy puncit kapok, összefonódhatok egy nővel és megélhetem a férfiasságom. Meg kell élni a pillanatot. Ki tudja meddig tart? Megöregszik a test egyszer és meg is hal
aug. 10. 14:16
 7/10 A kérdező kommentje:

"A nő sokáig bírja ha nem felül van"

Barátnőm, ha elmegy 2-3-szor, nagyon érzékeny lesz a csiklója, és kellemetlen neki folytatni. Ha mégis kierőltetjük, akkor már nem nedvesedik rendesen, és nem jó. Amúgy ez 15 perc alatt megvan max, sokszor még az orgazmus közelében sem vagyok, és szájjal fejez be inkább. De ezalatt a 15 perc alatt lefáradok rendesen fizikailag.

"Illetve kell a "mind-setting" is."

Nálam ezek nem működnek. Ha érzem, hogy elfáradok, akkor hiába settelen akárhogy az agyam. Illetve régebben nem az volt a gond, hogy elfáradtam,hanem hogy hamar elélveztem. Ott is mindig mondták, hogy fejben dől el, hát nem. Az oldotta meg a dolgot, hogy hosszútávú kapcsolatban összeszoktunk a párommal, és nem vagyok már 20 éves, több inger kell, hogy elmenjek.

aug. 10. 14:28
 8/10 Noren1989 ***** válasza:
60%
Nem, nem fàradok el. 35vagyok, skinnyfat alkattal, alkoholizmussal.
aug. 10. 14:42
 9/10 mr.Joe 093 ***** válasza:
76%
Érdekesek a válaszok. Van h 1-1.5orán át nyomjuk és igen bazira elmlehet fáradni de érdekes ha a nönekmtobbszoros orgazmusa orgazmus utan kis lassitas és mehet tovabb a dolog
aug. 11. 07:27
 10/10 Senior Séf ***** válasza:
100%
Nem véletlen,, hogy fogyókúrának is remekül beválik a szex. Viszi az energiát rendesen.
aug. 11. 13:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!