Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bdsm, fétis házi bulik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bdsm, fétis házi bulik?

Figyelt kérdés
Szokott lenni Magyarországon ilyen jellegű buli? Mondjuk sima házibuli is alig van már, gondolom akkor ilyen jellegű meg még annyira sem? Aki volt már, mi a tapasztalata az ilyen bulikkal kapcsolatban?

febr. 16. 14:34
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

Én külföldön járok BDSM és fétis bulikba.

Fetlife.com-on megnéztem, hogy milyen rendezvényeket szerveznek Magyarországon. Budapesten azért akad ez-az.

febr. 16. 14:53
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Szervezett közösségi bulik vannak. Házibulikra nem jellemzõ, hogy ennyire tematikusak legyenek.
tegnapelőtt 02:47
 3/6 ZsocaLatex&PVC ***** válasza:
100%
MOF,Luxuria!
tegnapelőtt 06:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan nem voltam még, de tudok róla, hogy vannak ilyenek.

Azok mondhatni zártkörűek, privát rendezvények, elég nehéz bekerülni.

tegnapelőtt 06:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam ilyen házibulikban, Németországban.. életem legjobb bulijai voltak.

A szervező párral egy nagyobb bdsm szórakozóhelyen ismerkedtem meg, aztán némi messengeres dumálgatás után meg is hívtak. A f .szi valami milliomos volt, akkora házuk volt amit én még sose láttam, medencével stb.

Volt vmi dj, electro meg techno zenéket játszott. A kertben egy sima grillpartynak tűnő dolog ment, bent a házban meg elég hardcore dolgok. A pince át volt alakítva dungeonnak, itt élvezet volt nézni ahogy a fiatal csajok önként jelentkeztek, hogy egymást kibilincseljék mindenféle extrém bútor darabhoz, meg a falon lévő bilincsekhez. Voltak olyanok, akik a fél estét egy kis ketrecbe bezárva, vagy a kalodában töltötték. De volt néhány sub aki a dominájával jött, és latexruhában négykézláb kellett menniük a csaj mellett, egész este.

Fent szobák voltak (rengeteg szoba), ahova be lehetett menni, némelyikben szintén bdsm bútorok voltak. A legdurvább emlék, hogy az egyik szobában, szintén kalodába zárva volt egy csaj, és bárki aki bement, megdughatta. De ott volt mellette a f . szija aki végignézte, és egy csomó szabály volt, hogy miket csinálhatsz a csajjal. A másik jó emlék, amikor a vákumágyat kipróbáltam, és ott voltam benne 1 teljes órát, nem láttam semmit, csak éreztem ahogy random emberek a farkamat tapogatják. Izgalmas volt.

tegnapelőtt 17:35
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

#1,2,3 Köszönöm, a meghirdetett bulikat ismerem, inkább a házi buli jelleg érdekelt hogy van-e ilyen itthon.

#1 milyenek a külföldi szervezett bulik? Eltérnek a hazaiaktól, ott más kicsit a kultúrája, mik szoktak történni? Melyik ország?

#4 pedig kíváncsi lettem volna hogy zajlik egy ilyen, de akkor Te sem tudod hogy lehet bekerülni ilyen körökbe.

#5 köszi a beszámolót, hasonlóra gondoltam hogy lehet, bár ez is csak valószínű külföldön van (főleg így ilyen pénzügyi szinten) bár egy ilyen házat én is elfogadnék :)

tegnapelőtt 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!