Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan mondjam meg neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg neki?

Figyelt kérdés
A párom Valentin nap alkalmából idehozta két haverját, hogy kielégítsenek, mert neki nem mindig sikerül. Itt voltak péntek óta, ma ebéd után mentek el. Kielégítettek többször is az igaz, de azért nem szeretnék több ilyet. Hogyan mondjam meg neki, hogy ne bántsam meg!
febr. 16. 15:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Igy ahogy itt leírtad.

Én nem értem milyen kapcsolatban vagytok ha nem megy a kommunikáció? Erről beszéltetek vagy csak odaállított két pasival? És mi a gond ha belementél??

febr. 16. 15:27
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem beszéltük meg konkrétan. Olyan már többször volt, hogy amikor szex során ő nem tud kielégíteni mert pl hamarabb elélvez, akkor mondja hogy "egyszer elhozom a haverokat, hogy jól kielégülj te is" és én az mondom rá, hogy oké hozzad őket! De nem hittem hogy meg is teszi.. Amúgy jó volt, kicsit lelkifurdalásom is van mert vele sosincs ilyen jó.
febr. 16. 15:32
 3/14 anonim ***** válasza:
39%
Először is húzd ki a szüzkezed a biliből, mert anélkül is szarban vagy
febr. 16. 15:33
 4/14 anonim ***** válasza:
74%

2. És ha hamarabb elélvez, nincs nyelve, keze, hogy elélveztessen?

Hát ti tudjátok de ha többször is előfordul, hogy úgy hagy téged, te fogsz majd ráfüggni a több pasis szexre.

febr. 16. 15:40
 5/14 anonim ***** válasza:
Hátha igen mondasz... Kielégíthetlek én is egyszer?
febr. 16. 15:43
 6/14 A kérdező kommentje:

4

De van, szokott is. Attól még ezt szokta mondani.

febr. 16. 15:43
 7/14 anonim ***** válasza:
Mert nem a kielégületlenséged az igazi ok. Ő gerjed erre, hogy többen használjanak. Ha ezt élvezed ok de ha nem akkor el kell gondolkodni hogyan tovább.
febr. 16. 15:45
 8/14 anonim ***** válasza:
De ez neki is jó meg neked is jó. Akkor miért nem akarod?
febr. 16. 15:49
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nektek nőknek semmi se jó! 😅
febr. 16. 15:50
 10/14 anonim ***** válasza:
Te magad írtad le hogy élvezted, akkor hol itt a probléma. Neki is valószínű tetszik és izgatja. Mind a ketten élvezitek a dolgot. Ennyi
febr. 16. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!