Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kívánom kevésbé a szexet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tejespite kérdése:

Miért kívánom kevésbé a szexet?

Figyelt kérdés

Barátommal 4 hónapja vagyunk együtt, viszont az elmúlt hetekben egyszerűen nincs kedvem lefeküdni vele mert csak szenvedünk miattam.Kapcsolat kezdete óta sose tudtam elélvezni.

Aktus kapcsán mindketten próbáljuk még kitapasztalni a másik pontjait.

Eleinte aktívak voltunk de nálam valami bezavar...talán a vizsgaidőszak az egyetemen.

Remélem idővel feloldódik bennem ez a valami.

22N

febr. 16. 14:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A stressz tuti nem segít ebben a dologban de azért az is fura, hogy nem tudsz mellette ellazulni. Szereted őt? Kívánod őt? Ami még nagyobb kérdés, ő fordít elég figyelmet arra, hogy ellazítson vagy elkezdjen téged ráhangolni még a ruhalevétel előtt??? Tudtok ezekről beszélni nyíltan? F
febr. 16. 14:59
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
Volt valaha hüvelyi orgazmusod? Mert ezt sugallja a kérdésed részletezése
febr. 16. 15:02
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
én még egyszer sem mentem el pasival. de ez engem nem zavar és ha szexelni kell, nem mondok nemet
febr. 16. 15:03
 4/10 anonim ***** válasza:

Stressz .

A kielégületlen szex hogy nem tudod megélni az örömöt ez is elveszi a kedved

Rossz kommunikáció

Pasid bunkó viselkedése

Ágyban lévő kudarcok

Akár hormon probléma egy IR PM alulmüködés is okozhat ilyet .

Ha szedsz fogamzásgátló tablettát akkor az is csökkentheti a vágyat .

Nekem volt hogy 0ra redukálta a libidóm és a gondolattól is undorodtam hogy hozzám érjenek .

Lassan 8 éve nem szedek semmilyen hormon tartalmú készítményt minden rendben azóta le se lehet vakarni engem a fszról főleg termékeny időszakban vagyok meghülyülve érte

febr. 16. 15:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha nem élvezel el akkor ne csodálkozz, még meg is fogod utálni a másikat.
febr. 16. 15:04
 6/10 anonim ***** válasza:

#3!

1) Szexelni nem kell, csak egy lehetőség.

2) Talán érdemes lenne olyan pasit valasztanod, aki nem önző az ágyban. Tudod aki vonzó, figyelmes, ügyes, intelligens.

35F

febr. 16. 15:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Az elmúlt hetek nagyon nehezek szex szempontjából, aki erre érzékeny. Nem vagytok szerintem ezzel egyedül. Az elélvezés viszont probléma.
febr. 16. 15:18
 8/10 A kérdező kommentje:
Őszintén tudunk beszélni mindenről, sokszor megvitatjuk egymással szex közbe kinek mikor mi a jó, sose erőltet rám semmit inkább nekem kell kezdeményezni ami viszont unalmas már . Ugye írtam is,hogy még próbálgatjuk egymást és az ő nyelv teknikája nem a legjobb...de ha gyakorol idővel csak menni fog neki
febr. 16. 15:49
 9/10 anonim ***** válasza:

"de ha gyakorol idővel csak menni fog neki"

Erre ne köss nagyértékű fogadásokat! Tehetség nélkül nagyon limitált szintig tud fejlődni

febr. 16. 15:53
 10/10 A kérdező kommentje:
Próbálom neki részletesen elmagyarázni de nem sokkal lesz jobb
febr. 16. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!