Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire természetes hogy 31 éves férfiként sokkal kevésbé élvezem/kivánom a szexet mint tinikoromban?
20 éves korom elött folyamatosan állt a nap 3/4 részében és mindegy volt hányszor mentem el 3 perc és készen álltam, illetve a világ legjobb érzésének könyveltem el. A legkisebb inger vagy szép lány látványa elég volt és kökeményen álltam. Kb napi szinten legalább 5-ször elmentem és ez ment éveken keresztül, ha volt lehetöségem akkor lánnyal hanem akkor magamban.
20 éves koromtol csökkenést vettem észre ami igazán 25 töl jött ki jobban,most meg 30-ra már jelentösen csökkent.
Tehát egy jó csaj látványa már nem elég hogy felizgasson,de reggelente felszokott állni viszont vágyat nem igazán érzek. Van amikor 2 hétig sem kivánom utána meg héten 2-3 szor.
De amikor elmegyek is elég unalmas üres érzés épphogy jól esik, már annyira nem hajt a vágy hogy inkább könnyitek magamon ha úgy van de csajozni is alig van kedvem.
Tinikorban tombolnak a hormonok, akkor az a normális, hogy a "legyet is röptében". Később ez valamelyest csökken és beáll egy átlagos szintre.
Amit leírtál, 31 éves korban problémásnak tűnik: vagy valami hormonális probléma esetleg rejtett lelki gond állhat a háttérben.
Én lelki problémára tippelnék, de menj el a háziorvosodhoz a tünetekkel. (És nem, nem ciki, ez vagy testi vagy lelki gond lehet, ő továbbirányít a megfelelő helyre.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!