Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Egy lány hajszíne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Egy lány hajszíne mennyit számít nektek. Melyik a kedvenc hajszínetek? Természetes, vagy inkább extrém? Én lilával nyomulok, de most kék lesz.

Figyelt kérdés

2020. máj. 2. 23:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem a cosplayer nőket ott meg nem ritka a kék/lila. Amúgy mindegy nekem a hajszín csak hosszú legyen és ápolt :)
2020. máj. 2. 23:28
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
nekem is kék most :D
2020. máj. 2. 23:29
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Sokat. Alapból a mediterrán típus a nyerő nálam, barna haj, barna szem. Ehhez képest első barátnőm szőke volt, zöld szemmel. A fekete is tetszik. Extrém nem, de van olyan nő, akinek qrva jó a lila, kék. Szóval nőtől, arcától, stílustól függ. 🙃
2020. máj. 2. 23:29
 4/13 anonim ***** válasza:
9%

Van egy ismerősöm aki borzasztó dagadt és nő és rikító kékre festi a haját.

Na ez ebben a kombóban gusztustalan.

Viszont ha a haj és a nő is ápolt akkor nem zavar túlzottan

2020. máj. 2. 23:38
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem számít, akár extravagáns is lehet - ha összhangban van a "teljes képpel".
2020. máj. 2. 23:38
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Megmutatod nekünk a hajadat, te amazon?
2020. máj. 2. 23:49
 7/13 Gymnospermatophyta ***** válasza:
93%
Valamennyire számít. Nekem a természetes, barna tetszik leginkább.
2020. máj. 2. 23:58
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen számít valamennyit, de nem ez alapján fog eldőlni, hogy bejön-e egy nő vagy sem.

Nekem a favorit a barna hosszú haj. De van olyan nő aki bejönne úgy is hogy nem barna a haja, sőt neki még lehet "rosszul is állna" ez a szín.

Lila, kék vagy extrémebb szín keveseknek áll jól szerintem, de te lehet pont beleesel ő közéjük. Látatlanban nehéz ilyenről nyilatkozni.

2020. máj. 3. 00:16
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy gátlásosabb férfi ( balf.sz mint én) kissebb eséllyel szólít meg egy extrém hajszínű nőt, pedig nagyon tetszenek. A figyelfelkeltésen kívül sok szerepe számomra nincs, de biztos van akit külön ezek vonzanak vagy taszítanak.
2020. máj. 3. 09:18
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem számít, de nem úgy.. Mivel sosem láttam színeket inkább az tetszik ha nem festi és lehet érezni a haj természetes tapintását, ilyen szempontból a szőke haj vagy a világos nagyon puha bár ilyen hajszínű párom még sosem volt.
2020. máj. 3. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!