Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSM kedvelő férfiak, mi a kedvenc elemetek?
Egy extrém dolgokra vágyó de tapasztalatlan lánynak mit ajánlanátok esetleg kipróbálásra?
Köszi a válaszokat :)
20/l
Ez nem így működik. Először is, válaszolnod kellene a következő kérdések mindegyikére részletesen:
1) Mi az, amit eddig már kipróbáltál, akár maszturbáció, akár szex során?
2) Mi az, amit soha nem lennél hajlandó kipróbálni?
3) Milyen szexuális játékaid, eszközeid vannak?
4) A BDSM melyik része érdekel? Kötözés-fegyelmezés, alá- és fölérendeltségi viszony, szado- és mazochizmus?
én dom vagyok jópár sub lánnyal volt már dolgom, mindenkinek más a preferenciája de leírom h mi az amit mindenkivel kipróbálok még az elején:
1. gúzsbakötöm, ha kedveli a fájdalmat akkor még mellbimbócsipesz
2. elkezdem dugni v kézzel v vibrátorral izgatni, de mindig abbahagyom amikor elélvezne, és ezt így kb fél-1órán át
3. utána kegyetlenül megszopatom, és az arcára élvezek
4. utána ott hagyom, úgy ahogy van, csöpög róla minden, vmi ilyesmivel, h "te kis r . banc, nézz magadra, itt hagylak a sötétben, kicsit gondolkozz magadon, mekkora k .rva vagy"
5. lekapcsolom a villanyt és kimegyek (de azért nem messzire h halljam ha vmi baja van)
6. kb 1 óra múlva viszajövök aztán ha olyan kedvem van kezdődhet előlről...
persze mindig van biztonsági szó, és előtte még kicsit kitapasztalom a hölgy határait.
#4-es válaszoló enyhe volt.
Én például azt is megszabnám, hogyan kell öltöznie, sminkelnie magát, mikor kell felkelnie, mikor aludhat el, és a testét bármikor a rendelkezésemre kell bocsátania.
Például egy feladat lehet az, hogy beöntéssel mossa ki a fenekét, fecskendezzen be olajat magának, majd dugjon fel egy dildót tövig. Vegyen fel egy csinos szoknyát egy aranyos kis blúzzal, de nem vehet fel bugyit és melltartót. Majd elmennénk pizzázni egyet. Bugyit egyébként azért nem vehet fel, hogy a dildót ne tartsa semmi sem, szóval jobban teszi, ha lazán tartja a záróizmát. Vacsora közben pedig ki kell elégítenie magát az ujjaival.
Ha pedig meg akarom dugni, akkor bőr pántokkal, láncokkal és lakatokkal kiláncolnám. Bekötném a szemét, hogy ne lásson, a fülére pedig fejhallgatót tennék és statikus zajt vagy egy általa választott zenét hallgatna, hogy ne halljon engem.
Ha pedig olyan kedvem van, éjszaka, amikor mélyen alszik, elektromos stimulálóval izgatnám.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!