Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSM kedvelő férfiak, mi a kedvenc elemetek?
Egy extrém dolgokra vágyó de tapasztalatlan lánynak mit ajánlanátok esetleg kipróbálásra?
Köszi a válaszokat :)
20/l
Szigorú doktorbácsiként elég alaposan és keményen megvizsgálom a megszeppent fiatal diáklányt.
46F
Én első körben inkább csak a lightosabb dolgokat. Lehet kapni olcsón ilyen matrac alá helyezhető pántot, amivel ki lehet kötni a kezet lábat. Az például nagyon jó. Aztán pávatollal izgatás, plug, gésa golyó hordása, szerepjátékok, stb. A bőrkorbács is izgató, nem kell vele erősen ütni. Vagy szállodában erkélyre kizárva lenni, úgy hogy megláthatnak.
Aztán persze később lehet tágítani a határokat attól függően, hogy mitől indulsz be, mi az aminél még erősebb a pozitív hatás, mint a fájdalom. Lehet használni csipeszeket, vesszővel elverni a csiklót, lehet használni szájpecket, erényövet, stb. De ezeket már én semmiképp sem az első alkalommal ajánlanám.
Azért gondold át kivel mész bele ilyen játékokba, vagy életmódba.
A fantázia és a valóság nagyon más.
Mindenképpen csak olyannal kezd el akibe maximálisan bízol.
Szépen lépésenként haladjatok.
Nehogy megutáld ezeket a dolgokat.
Kezekre bilincs (hátul), lábakra szintén bilincs (kéz-, vagy rövid láncos lábbilincs). A két - már használatban levő - bilincset pedig egy harmadikkal összekötni.
Ezt esetleg megfűszerezni egy golyós szájpecekkel, mellbimbó csipesszel.
Nemsemmi dolgok vannak itt.
De rájöttem, hogy vonz ez a téma. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!