Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » BDSM kedvelő férfiak, mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BDSM kedvelő férfiak, mi a kedvenc elemetek?

Figyelt kérdés

Egy extrém dolgokra vágyó de tapasztalatlan lánynak mit ajánlanátok esetleg kipróbálásra?

Köszi a válaszokat :)

20/l

2018. febr. 3. 15:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Bilincseltesd meg magadat a pasiddal és kérd, hogy úgy kényeztessen.
2018. febr. 14. 09:46
 12/20 anonim ***** válasza:
52%
Kemény szopatás autóban vagy parkban. Arcába élvezni.
2018. máj. 16. 13:11
 13/20 anonim ***** válasza:
Szerintem kezd az "egyszerűbb" dolgokkal, mint a kötözés vagy fenekelés és próbálj ki minnél több dolgot, hogy megismerd a határaidat. :)
2018. szept. 25. 22:11
 14/20 anonim ***** válasza:

Szigorú doktorbácsiként elég alaposan és keményen megvizsgálom a megszeppent fiatal diáklányt.

46F

2018. szept. 26. 00:44
 15/20 anonim ***** válasza:
76%

Én első körben inkább csak a lightosabb dolgokat. Lehet kapni olcsón ilyen matrac alá helyezhető pántot, amivel ki lehet kötni a kezet lábat. Az például nagyon jó. Aztán pávatollal izgatás, plug, gésa golyó hordása, szerepjátékok, stb. A bőrkorbács is izgató, nem kell vele erősen ütni. Vagy szállodában erkélyre kizárva lenni, úgy hogy megláthatnak.

Aztán persze később lehet tágítani a határokat attól függően, hogy mitől indulsz be, mi az aminél még erősebb a pozitív hatás, mint a fájdalom. Lehet használni csipeszeket, vesszővel elverni a csiklót, lehet használni szájpecket, erényövet, stb. De ezeket már én semmiképp sem az első alkalommal ajánlanám.

2018. szept. 26. 17:40
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Húha, nem semmi dolgokat írtok itt. Ilyenkor jövök rá, hogy az én sub hajlamom nagyon gyerekcipőben van, s ott is marad. :D
2018. szept. 26. 17:45
 17/20 anonim ***** válasza:

Azért gondold át kivel mész bele ilyen játékokba, vagy életmódba.

A fantázia és a valóság nagyon más.

Mindenképpen csak olyannal kezd el akibe maximálisan bízol.

Szépen lépésenként haladjatok.

Nehogy megutáld ezeket a dolgokat.

2018. szept. 26. 20:13
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Kezekre bilincs (hátul), lábakra szintén bilincs (kéz-, vagy rövid láncos lábbilincs). A két - már használatban levő - bilincset pedig egy harmadikkal összekötni.

Ezt esetleg megfűszerezni egy golyós szájpecekkel, mellbimbó csipesszel.

2018. szept. 29. 07:20
 19/20 anonim ***** válasza:

Nemsemmi dolgok vannak itt.

De rájöttem, hogy vonz ez a téma. :)

2018. dec. 24. 17:03
 20/20 anonim ***** válasza:
48%
A Duracell
2018. dec. 24. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!