Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, volt már olyan, hogy többször is együtt aludtatok a randipartneretekkel, mégsem mozdultatok rá?
Figyelt kérdés
Miért nem? Tételezzük fel, hogy egy sportos, formás, vékony, ápolt lányról van szó.aug. 10. 10:17
1/14 anonim válasza:
Nem. El se tudom képzelni ezt. Nem aludnék olyannal aki nem vágyik rám annyira, hogy kezébe vegye az irányítást ha már én nem kezdeményezek. Hogy tényleg semmi testiség ne legyen az szégyenletes.
2/14 anonim válasza:
Tehát a nő feljön hozzám, befekszik az ágyamba és én nem dugom meg??? Ilyen még nem volt. És nem is lesz! 😂😂😂
3/14 A kérdező kommentje:
Számomra is hihetetlen, de sokadig alkalomra se történt semmi. Ennyire azért csak nem lehet töketlen valaki. Lehet titkon meleg vagy van valakije?
aug. 10. 10:28
4/14 anonim válasza:
Nem volt olyan ! Tetelezzuk fel hogy elmulik a halucinogen hatasa, es jozanul atgondolod ;)
5/14 anonim válasza:
Ha sokszor feküdtél már az ágyában és nem volt semmi, akkor lehet, hogy rossz ágyban fekszel...
6/14 A kérdező kommentje:
Többet nem fogok vele aludni, mert én ezek után már kioffoltam, csak érdekel, hogy mi lehetett az oka.
aug. 10. 10:42
7/14 anonim válasza:
Volt. Mind a mai napig remek szexuális életünk van, de időnként jólesik csak élvezni a másik jelenlétét és pihenni.
8/14 A kérdező kommentje:
#7 de úgy értem, hogy ismerkedés elején együtt alszotok már többször is, mégsem szexelsz vele.
aug. 10. 11:26
9/14 anonim válasza:
Nem volt ilyen, ha tetszett a nő akkor volt szex is.
10/14 anonim válasza:
Úgy is értem. Ismerkedés elején is volt, hogy szex nélkül feküdtünk egymás mellett, élvezve csöndben a másik jelenlétét, és ennyi volt. Túl sok gyökér és szemét ember van, olyanok, akiknek az ember szívesen tekerné ki a nyakát. Vendéglátásban dolgozunk mindketten, az agyunk vérezni tudna olyankor. Egy véleményt osztunk, hogy nincs annál jobb, ha van valaki, akivel a csöndet is meg lehet osztani. Ettől semmivel sem volt laposabb a szex, az is volt rendesen, nem is kicsit. Sőt, mindketten nyitottak vagyunk, szóval mind a mai napig kipróbálunk kisebb és nagyobb újdonságokat. Nekünk így jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!