Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szeretitek a férfit egymás után többször kielégíteni?
Figyelt kérdés
Akármilyen módon, tehát nem feltétlenül csak együttléttel.
Sikerül is? Ha igen hogyan? Mi a módszeretek?
Ha kellemetlen nyilvánosan válaszolni, akkor privátban is lehet.
júl. 21. 16:15
1/9 anonim válasza:
Szeretem, de inkább a szeretném a pontosabb szó, mert a legtöbb férfi elsülés után nem képes újra vigyázzba állni egy darabig, utána meg már az ihlet is elszáll.
2/9 A kérdező kommentje:
1-es, de kényeztetni se engedi? Azért csak gyorsabban vissza jön így a kedve nem?
júl. 21. 16:20
3/9 anonim válasza:
Barátnőmmel imádjuk egymást kielégíteni egymást én közben mellét fogom nekem úgy a legjobb meg szeretünk közben csókolózni is
4/9 anonim válasza:
Én szoktam a páromat. Sokszor nem lankad le neki orgazmus után, így sokszor van, hogy szex után még leszopom, vagy szopás után még szexelünk.
6/9 anonim válasza:
Én nem bánnám, de utána érzékeny neki, nem akarja. Kis szünettel meg fel se áll már.
7/9 anonim válasza:
Akivel együtt vagyok kb 5 perc pihi után újra kő kemény és újra orgazmusa lesz bizonyos időn belül. Nekem bejön és neki is azt gondolom.
9/9 anonim válasza:
Naná.
Egyszer volt egy pasim, szopástól 15-20 perc alatt 3x el tudott élvezni. Imádtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!