Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis pénisszel hogy lehet jól szexelni ?
Minden kérdésnél az van hogy nem számít a méret, vagy hogy a 14-15 megfelelő, vagy nem baj ha kicsi csak játékos legyen, meg a technika fontosabb mint a méret stb.
Mégis hogy lehet vagy hogy kell jól szexelni kis mérettel ?
Ha valaki nagy méretet igényel a klasszikus szexhez, akkor felcsatolható péniszhosszabbítót lehet használni.
Amúgy meg egy mikropénisz is teljesen elég a boldogsághoz, csak az a fontos, hogy meglegyen az orgazmuskészség. Egy kis odafigyeléssel még gyereket is lehet vele csinálni.
4. Nem ettől lesz jó a szex, hanem ha jól megdug a pasi de előtte van előjáték és nyal is rendesen. Pont.
Nem attól mekkora van neki. Csak ne 12cm legyen, ennyi.
#5 én nem tudom mert kicsi a farkam és nem szexelek...
Nem en hangoztatom hogy technika meg nem számít a méret...
Ha valamit állítok vagy elvárok akkor azt illik elmagyarázni vagy valamivel alátámasztani
8. Miért? Manapság a 14cm is kicsi, én 12-t írtam vagy például az alatt. Az nem kicsi, hanem mikropénisz. Kevered a szezont a fazonnal..ha röhögni jössz ide, minek írod ki a kérdést?
Tökre gyerekes vagy amúgy..
10. Egyetértek, én írtam hogy néma méret hanem a technika számít. Páromnak nagy a mérete, 3 éve leszünk együtt. (Nem élünk együtt, hétvégente megyek)
Olyan nagy a mérete, hogy nemrég hüvelyfali sebet okozott. Szerinted? Nem akarom azért elhagynicmert összeférhetetlenek vagyunk.. megleszek majd mindent higynegyutt maradjunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!