Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kis pénisszel hogy lehet jól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis pénisszel hogy lehet jól szexelni ?

Figyelt kérdés

Minden kérdésnél az van hogy nem számít a méret, vagy hogy a 14-15 megfelelő, vagy nem baj ha kicsi csak játékos legyen, meg a technika fontosabb mint a méret stb.

Mégis hogy lehet vagy hogy kell jól szexelni kis mérettel ?

aug. 9. 22:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
31%
Sehogy. Kis pénisszel nem lehet jól szexelni.
aug. 9. 22:16
 2/17 anonim ***** válasza:
19%
Ugyanúgy, ahogy a nagyobbal.
aug. 9. 22:33
 3/17 anonim ***** válasza:
64%
Hát de pont ez a lényeg, hogy nem ettől lesz jó a szex. De mégis milyen választ vársz?? Mi lenne számodra kielégítő?
aug. 9. 22:39
 4/17 anonim ***** válasza:
0%

Ha valaki nagy méretet igényel a klasszikus szexhez, akkor felcsatolható péniszhosszabbítót lehet használni.

Amúgy meg egy mikropénisz is teljesen elég a boldogsághoz, csak az a fontos, hogy meglegyen az orgazmuskészség. Egy kis odafigyeléssel még gyereket is lehet vele csinálni.

aug. 9. 22:43
 5/17 anonim ***** válasza:
62%

4. Nem ettől lesz jó a szex, hanem ha jól megdug a pasi de előtte van előjáték és nyal is rendesen. Pont.

Nem attól mekkora van neki. Csak ne 12cm legyen, ennyi.

aug. 9. 22:45
 6/17 A kérdező kommentje:
#7 tehát mindegy mekkora csak ne kicsi legyen 🤣🤣🤣
aug. 9. 22:46
 7/17 A kérdező kommentje:

#5 én nem tudom mert kicsi a farkam és nem szexelek...

Nem en hangoztatom hogy technika meg nem számít a méret...

Ha valamit állítok vagy elvárok akkor azt illik elmagyarázni vagy valamivel alátámasztani

aug. 9. 22:48
 8/17 anonim ***** válasza:
32%
A férfi nagyon jót tud szexelni kis mérettel, mert a legtöbb csaj azt betudja kapni tövig és tuti nem okozol vele fájdalmat, továbbá az idegvégződések a kis dákón sűrűbben vannak, mint egy méretes lőcs esetében, persze ennek a gyorstüzelés a hátránya, de a punci jobban stimulál. Néha ábrándozom arról, jó lenne ha kis 12cm fütyim lenne. Sok időt spórolnék vele.
aug. 9. 22:49
 9/17 anonim ***** válasza:
56%

8. Miért? Manapság a 14cm is kicsi, én 12-t írtam vagy például az alatt. Az nem kicsi, hanem mikropénisz. Kevered a szezont a fazonnal..ha röhögni jössz ide, minek írod ki a kérdést?

Tökre gyerekes vagy amúgy..

aug. 9. 23:04
 10/17 anonim ***** válasza:
28%

10. Egyetértek, én írtam hogy néma méret hanem a technika számít. Páromnak nagy a mérete, 3 éve leszünk együtt. (Nem élünk együtt, hétvégente megyek)

Olyan nagy a mérete, hogy nemrég hüvelyfali sebet okozott. Szerinted? Nem akarom azért elhagynicmert összeférhetetlenek vagyunk.. megleszek majd mindent higynegyutt maradjunk.

aug. 9. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!